Złote Piłki OSM.pl 2018
-
@rusewicz
Bardzo ciekawy pomysł, za rok tak zrobimy. -
@Byku-Duma-Warmii Muszę przyznać, że czuję się trochę niedoceniony brakiem nominacji w kategorii "debiut roku". Również brałem udział w Mistrzostwach Polski, gdzie zająłem 9 miejsce oraz brałem udział w fazie pucharowej WCC, a także jestem w top 100 w Polsce, a swoją "karierę" w OSM zacząłem w 2018.
-
@shakiboy Twoj profil mówi co innego.Założyłeś konto 4.05.2014 roku
Odnośnie jednak tego co napisałeś, faktycznie,można było Cię umieścić wśród nominowanych.Organizatorzy imprezy raczej jednak zapomnieli o twojej osobie,inaczej by Cię umieścili w odkryciu roku
-
@huzar-shakir Tak, konto owszem, ale grę na poważnie od momentu gdy wyszła aktualizacja aplikacji w której pojawiły się grupy, dopiero wtedy dowiedziałem się o tym wszystkim, dlatego słowo karierę umieściłem w cudzysłowie
-
@huzar-shakir Ale jak widać konto założone wcześniej niż w 2018 roku nie powoduje, że nie można znaleźć się w kategorii "debiut roku":
Widocznie zostaje opcja którą podałeś, zostałem zapomniany -
@shakiboy
Wybacz, jesteśmy tylko ludźmi, wszystkiego nie damy rady ogarnąć, ale staramy się jak najlepiej wszystko wykonać. -
@huzar-shakir w aktywności nie mam szans z Tobą a obawiam się, że pojęcie piękna jest mi obce
-
@huzar-shakir a właśnie dlaczego niegrasz?
-
@szpilka134 Nie jestem do tego stworzony
-
Będą jeszcze jakieś dodatkowe złote piłki ?
-
@huzar-shakir
Wszystko w swoim czasie ogłosimy. -
@byku-duma-warmii Kiedy rozdanie nagród dla najlepszych ? Przypomnę iż- "Głosowanie potrwa do 16.01.2019 do godziny 24.00, następnie zajmiemy się podliczeniem wszystkich głosów i po upływie kilku dni podamy zwycięzcę w poszczególnych kategoriach" .
Czy 4 dniu po zakończeniu głosowania to mało na podliczenia Maniuś ? -
@huzar-shakir spokojnie to po części moja wina bo robię grafiki a w ten weekend nie pracuje