Boss Coins Gelmiyor
-
Bugün Sabahtan beri en az mobil verimi kullanarak 30 defa video izledim ama hala boss coinsler hesabıma yüklenmedi daha önce böyle olduğu zaman yarım saat içerisinde hesabıma yükleniyordu ama sabahtan beri yüklenmedi bir problem mi var ? Teşekkürler...
-
@şakir48113 Merhaba Soru: İş kulübünden bir teklif tamamladım ama hediye boss coinsler hesabıma yüklenmedi?
Cevap: İş kulübündeki teklifler iş ortaklarımızın sorumluluğu altındadır. Tamamladığınız teklifin son durumunu kontrol etmek için teklif duvarına girip altta yer alan Support/Miss coins linkine tıklamalısınız.
Bazı tekliflerin tamamlanması bir haftadan fazla sürebilir eğer daha fazla beklemek istemiyorsanız teklifi yapan sponsor firma ile iletişime geçmelisiniz -
@osmsüpermenajer said in Boss Coins Gelmiyor:
@şakir48113 Merhaba Soru: İş kulübünden bir teklif tamamladım ama hediye boss coinsler hesabıma yüklenmedi?
Cevap: İş kulübündeki teklifler iş ortaklarımızın sorumluluğu altındadır. Tamamladığınız teklifin son durumunu kontrol etmek için teklif duvarına girip altta yer alan Support/Miss coins linkine tıklamalısınız.
Bazı tekliflerin tamamlanması bir haftadan fazla sürebilir eğer daha fazla beklemek istemiyorsanız teklifi yapan sponsor firma ile iletişime geçmelisiniz