Hile var ve mesajı bildirdim
-
Hile bildirimi yaptım ama ligin en kritik maçı hileci Galatasaray menajeri ile Başakşehir karşılaşıyor ve eğer mesajım bu maçtan sonra cevaplanirsa zaten bir anlamı kalmaz Galatasaray menajeri 3 4 tane takım çalıştırıyor nicki 19Fatih_Terim05_1 ve diğer 3 hesabının hepsinden beni mesaj yoluyla tehdit ediyor diğer hesaplarının isimleri Sayın Bay, Haydar Bozkurttt ve Booozhaa. Yeminle 4 hesap da ona ait IP adresine bakınız ben sikayet ettigimde tek yan çar getirdi lige sonra hepsi geldi şikayeti değiştirme olanağı da yok o yüzden lütfen burdan görün sesimi çok ihtiyacım var 3.yüm ligde o böyle yapa yapa 1. Oldu yardım edin.
-
@orhn10 Arkadaşım tüm mesajlar duruyor insta ver diyen sensin adres vermemi isteyen sensin bana küfür edip duran sensin barcelona hariç diğer 3 takımla yaptığın transferler ortada aynı takıma oyuncuları en yüksek değerde satıp o takımdan en düşük değerde aldığın oyuncuları saymak mümkün değil nerdeyse hile yapan ben mi oluyorum.
-
@booozhaa iftira atıyorsun ama saydigim hesapların birisiyle korkudan forumu kontrol ediyor olman ve tam da saymış olduğum hesapların biriyle bu siteye giriş yapman her şeyi anlatıyor. Lige bakılıyor zaten eğer ben bir şey yapmış isem çıkar ortaya ama sen bence kuralları tekrar oku. 4 5 hesapla bu oyunu oynayamazsın. Ayrıca ettiğin kufurlerden sonra insanların kutsalına sövüp de sana sevgi mesajı atmamı bekleme bana sürekli 4 hesabından mesaj atmayı da kessen iyi edersin hepsini kapattiracagim hesaplarinin omurluk ban yiyeceksin.
-
@Orhn10 tüm mesajlar duruyor diyorum dediğin şeye bak ben senden sevgi mesajı atmanı zaten beklemiyordum en azından yalan söylememeni beklerdim ama dediğin gibi lige zaten bakılıyor eğer hile yaptıysam kapansın ama dediğim gibi senin transferlerin ortada ayrıca şikayet mesajını paylaştıktan sonra ligden çıkan menajerler var hepsinin aynı anda çıkması garip değil mi mesela italya da sen paylaşımı yaptıktan sonra juventusun menajeri istifa etmiş Türkiye liginde 3 takım birden boşa çıkmış ki o takımlarla yaptığın transferlerde gözüküyor Fransa da PSG bi anda boşa çıkmış ki ne tesadüf yapılan transfer yine hile yaptım ben diye haykırıyor.
-
@booozhaa istifa eden menajerlerin sorunu da oyunu hakkıyla oynayanlara mı kalıyor yani? Adam bana en yüksekten teklif yaptı diye kabul etmeyeyim mi? Elbette ederim o onun kendi bileceği iş. Ayrıca istifa eden takımların hepsi hedefinde olmayan ve zaten bağımın olmadığı takımlar. Iftira atma lütfen bundan böyle. Ayrıca lig de kontrol ediliyor ben de kontrol hızlansın diye buraya yazdım kimin haklı olduğu belli ama olsun yine de göreceksin sen de yakında. Forumları ikili münakaşaya dönüştürmek yasak onun için sen bundan böyle daha da uzatma ben sürecin hızlanması talebimi moderatörlere ilettim bunda sana batan bir şey olmamalı zaten şike yapmadığını düşünüyorsan. Gerisi mod arkadaşlara kaldı sonucu açıklanınca kim haklı kim haksız IP lerden ortaya çıkacaktır bizim uzatmamıza gerek yok.