HİLE
-
22 ocak salı günü saat 20.52'de hile raporumu yapmışım normal şartlarda vaat ettiğiniz gibi 72 saat içinde sonuçlanmadı. Bunda sorun işlem 1-2 gün uzayabilir fakat buradan bu durumu bildirdim 2 gün önce hile raporunun sonuçlanması gecikti vs diye ama sizin verdiğiniz cevap bi çözüm değildi verdiğiniz cevabı aynen alıntılıyorum --Gecikme icin ozur dileriz lutfen rsporun sonuclanmasini bekleyin bildirmeniz islemi hizlandirmak yerine uzatabilir unutmayin.-- sanki tehtitikar bi havası var neyse eyvallah sonuçta sorunu dile getirdik belki çözerler işi kısa zamanda. Bugünün tarihine baktığımda, hile raporunun tarihi aynı zamanda sorunu size dile getirme tarihine baktığımda sizlerin işinizi layıkıyla yerine getirmediğinize kanaat getirdim. Burada işlemin zamanında yerine getirilmemesinden dolayı uğradığım zararı kim tazmin edicek. Rakibim benle olan maçlarında dalga geçer gibi ordan oraya kaliteli oyuncularını transfer ediyo. Güzel iş şu son 3-4 gündeki maçlarım tek kişi tarafından yönetildiğini düşündüğüm takımlara karşıyaydı adam ordan oraya 100'lük adamların yerini değiştiriyo.
İlginç demi neden bukadar uzun yazıp laga luga yapıyo diyebilirsiniz azım biraz bozuktur ondan kendime hakim olmak için uzattıkça uzatıyorum yazıyı aksi halde güzel şeyler yazmicam buraya...neyse kolay gelsin....