• Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular

Cont suspendat

RO Language: Suport
    4
    4
    724
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • F
      FiTzek97 last edited by

Am o problema, contul meu a fost suspendat pentru "conturi multiple", insa eu n-am avut mai mult conturi. Tipul de pe locul 3 mi-a dat mesaj si mi-a zis ca ma ajuta sa-l bat, asa ca mi-a vandut ieftin 2 jucatori. Intrebarea mea este: Am vreo sansa sa-mi deblocheze contul? Mersi!

leucostin P 2 Replies Last reply Reply Quote 0
      • ManYac XX
        ManYac XX last edited by

Pai si contul acesta al cui este?

“Celebrate your life, this is your only life.” ― Lailah Gifty Akita

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • leucostin
          leucostin Spanish Users @FiTzek97 last edited by

@fitzek97 said in Cont suspendat:

Am o problema, contul meu a fost suspendat pentru "conturi multiple", insa eu n-am avut mai mult conturi. Tipul de pe locul 3 mi-a dat mesaj si mi-a zis ca ma ajuta sa-l bat, asa ca mi-a vandut ieftin 2 jucatori. Intrebarea mea este: Am vreo sansa sa-mi deblocheze contul? Mersi!

Daca au fost motive intemeiate sa-ti fie suspendat contul atunci o sa-l primesti inapoi dupa ce se termina suspendarea. Daca ti-a fost inchis atunci poti continua doar cu cel de pe care ai scris acum.

alt text

1 Reply Last reply Reply Quote 1
          • P
            philips170 Community Manager @FiTzek97 last edited by

@fitzek97 said in Cont suspendat:

Poti face apel daca tu crezi ca ai fost suspendat pe nedrept. Banarile sau suspendarile nu se discuta pe forum.

RO Community Manager

1 Reply Last reply Reply Quote 1
            • 1 / 1
            • First post
              Last post