Csalás jelentése
-
Sziasztok,
biztos én vagyok a vagyok, de nem találom hol lehet jelenteni a csalást.
Ha valaki segít, megköszönöm.Üdv.
-
Szia!
Megnyitod a jelenteni kívánt menedzser profilját, ott pedig a profil jobb felső sarkában találod a menedzser jelentése opciót.
Üdv.
Ádi -
Köszönöm szépen, megvan.
-
@verebadi
Köszi. -
Elutasították. Ezek szerint csinálhatom azt hogy megveszek valakit és rögtön visszarakom nagyobb haszonnal? Csak a profitért vásárolhatok? Miért emlékeztem olyanra hogy ez nem szabályos?
-
Ez tudtommal nem ütközik semmilyen szabályba. Így a legegyszerűbb csapatot építeni, és körülbelül mindenki így csinálja.
-
Igen, ez szabályos...de csak akkor ha a géppel csinálod. Megveszel egy játékost a géptől az átigazolási listáról, aztán visszarakod drágábban, hogy elvigye - hosszú évek óta ez a legegyszerűbb módja a pénzszerzésnek. Nem túl etikus, mert mondjuk olyat veszel meg és adsz el, akire másnak szüksége lenne, de nem szabályellenes.
-
Köszönöm a válaszokat.
Ez gáz és nagyon bízom benne hogy körülbelül nem mindenki így csinálja. Legalábbis eddig amerre én megfordultam ilyen látványosan nem volt ez jellemző. Csak remélni tudom hogy nem efelé megy el a játék. -
@saf333 Hát akkor csalódni fogsz.Ez a csapatépítés alappillére.Megveszed listáról pl.5 misiért és visszateszed 9 misiért.Csak így tudsz tőkéhez jutni és jobb játékosokat venni.
-
@star-wars-67 Soha nem csináltam ilyet, eszembe nem jutott hogy ez lenne a csapatépítés alappillére. Ha valakit megveszek, azért teszem, mert a csapatnak szüksége van rá. Nem a profit miatt. Ha valakit eladok az azért van, mert több meccsen is 6 alatti értékelést hozott, tehát nem élt a bizalommal. Nálam ez a játék alappillére. Szerencsére így is lehet sikereket elérni. Ezért vagyok itt.
-
@saf333
Szervusz akkor mutatok valami!
Benfica Luanda Angola-an kezdő csapata:
Majd a ligám végén:
Tehát láthatod erről beszélünk!
Sajnálom,de ebben a játékban komolyabb sikereket így tudsz elérni! Persze csak ha van rá igényed!
Hidd el nem elvenni akarom a kedved,de ez a valóság ebben a játékban! -
@neymar-fan Jajj, ez nem hiányzott. Ráadásul ilyen mottóval. Nos, én inkább maradok önmagam és akkor beérem kisebb sikerekkel. Már meg ne haragudj.
-
@saf333 said in Csalás jelentése:
@neymar-fan Jajj, ez nem hiányzott. Ráadásul ilyen mottóval. Nos, én inkább maradok önmagam és akkor beérem kisebb sikerekkel. Már meg ne haragudj.
Ráadásul ilyen mottóval???
Nos én meg ez vagyok és maradok én is önmagam!
És nem,nem haragszok! -
Zárom a témát.