KAŞİF AÇILDIKTAN SONRA
-
Merhaba,
Kaşifi 13:03 de açtım 1tane oyuncu aldım. 13:50de tekrar almak için girdiğimde kaşif kalmadı. 5 saat kadar duruyordu. Forumda başka bi soruda yanıtlarda yarım saat durduğunu okudum. neden böyle olduki transfer yapıp alırdık tekrar. kaşifi okadar bekle 30dk mühdet verilmesi saçma. al satları kısıtladılar resmen. haftasonu etkinliğide değil olsaydı kaşifi 16 saat beklemezdim. -
@ReD_DeViL61 Son güncellemeyle beraber kaşifin bekleme süresi 6 saatten yarım saate düşürüldü. Eskiden kaşifin getirdiği 3 oyuncu size özel rezerve ediliyordu. 6 saat boyunca liginizdeki hiçbir menajer o oyunculara erişemiyordu. Bu yüzden süre uzun bulunup yarım saate düşürüldü. Eğer yeterli paranız yoksa kaşifi açmamanızı öneririm. Kaşifi açtıktan sonra paranız yeterli değilse anında sat ile parayı denkleştirebilirsiniz. İyi günler dilerim.
-
@yusuf-çi̇rci̇ başkaları erişmesin ne saçma başka oyuncumu yok. 16 saat beklemeyi kısaltsınlar öyleyse. kaşif kaç liralık oyuncu getireceğini bilemiyorsunki elinde parayı tutasın. aldın diyelim al sat yaparak kazanacak olanında önünü kesildi çok güzel devam edilsin. puan kasan ön sıradakilerden başka oyunda kalan olmıyacak devam. t.listesinden oyuncu alırken video izle coins gitmemesi için izliyorum. hem osm para kazanıyor izlerken hemde coinsim yinede gidiyor. bide bu gibi şeyler alkışlar bunlara. yorum için sağol.
-
@yusuf-çi̇rci̇ said in KAŞİF AÇILDIKTAN SONRA:
@ReD_DeViL61 Son güncellemeyle beraber kaşifin bekleme süresi 6 saatten yarım saate düşürüldü. Eskiden kaşifin getirdiği 3 oyuncu size özel rezerve ediliyordu. 6 saat boyunca liginizdeki hiçbir menajer o oyunculara erişemiyordu. Bu yüzden süre uzun bulunup yarım saate düşürüldü. Eğer yeterli paranız yoksa kaşifi açmamanızı öneririm. Kaşifi açtıktan sonra paranız yeterli değilse anında sat ile parayı denkleştirebilirsiniz. İyi günler dilerim.