Kaşifte Oyuncu Tutma Bugu
-
Bu konuya bir çözüm bulunması gerektiğini düşünüyorum. Kaşif süresi 30 dakikaya indirildi ama bunun hiç bir önemi yok. Örnek veriyorum şimdi kulübümüze Mbappe'yi almak istiyoruz. fransaya 25 yaş altı 90 üstü fransız fransa ligi forvet ve kanat seçip yolladığım zaman %99 Mbappe geliyor. Ama benim elimde o an bu oyuncuyu alacak para yok. Ben ne yapıyorum? Kaşifi yolluyorum ama sonuçları açmıyorum. Böylelikle oyun 30 dakika sınırını saymaya başlamıyor ama oyuncu kaşifimde durduğu için başka kulüpler bu oyuncuya erişemiyor. Çünkü bir oyuncu aynı anda 2 kişinin kaşifine çıkmıyor. Ben oyuncu satana kadar kaşifi tutup parayı elde ettikten sonra açıp Mbappeyi çekiyorum ve keyfime bakıyorum. Böyle bir şey olmamalı. Bu resmen oyuncuya ambargo koymak anlamına geliyor ve bu olaya acil bir çözüm bulunması gerektiğini düşünüyorum. Şu olay olduğu sürece kaşif durma süresi 30 dakikaymış 6 saatmiş hiç bir önemi yok. Ya bu olayı kaldırın ya da bir oyuncu aynı anda birden fazla kişinin kaşif listesine gelebilsin. Transfer piyasası rekabeti içinde barındıran bir alandır. Bu olay bunu tamamen yok ediyor. Bir nevi transfer hilesine giriyor bu durum.
-
This post is deleted!
-
Aynı anda birden fazla kaşife gelebilirmi bilmiyorum ancak kaşif açılmadan sürenin başlaması hiçbir oyuncunun işine gelmez. Örneğin akşam kaşifi yolladık ertesi gün kaşif gelme saitini kimse beklemez. Çalışan var okulda olan var. Sisteme giremediği için kaşif geldiği gibi süre işlemeye başlarsa çoğu kişi istediği oyuncuyu alamayacaktır.
-
Ama bu dediğin benim sorunumu cevaplamıyor ki milletin işine gelip gelmeme meselesi değil bu durum. Hatta milletin işine geliyo diye böyle yapılıyorsa bence bu daha büyük sorun. Tranfer piyasası içinde rekabet içeren bir alan bence. Doğru tercihi yapan ve hızlı olup oyuncuyu erken kapan kişinin diğerlerinden 1-0 önde olması gerekirken şuan ki sistemde ben oyuncuya param olmasa bile başta direk ambargoyu koyarım ne zaman oyuncu satar da para kazanırsam kaşifi açar adamı alırım yani bunun neresi mantıklı? Ayrıca online oyunlarda birinin işine gelip gelmemesine göre ayarlar yapılmaz oyun doğru şekilde nasıl olması gerekiyorsa öyle bir oyun yapılır ve kullanıcılardan oyuna vakit ayırıp emek vermesi beklenir. o oyuna kim daha fazla vaktini ayırır özen gösterirse o daha başarılı olur. Ogame Klanlar tarzı web browser oynayan arkadaşlar varsa dediğimi daha iyi anlayacaklar. Sabah 6 da kalkıcağımızı bile bile gece 4'e alarm kurup filo kaldırdığımız günleri biliyorum ama biz bunu yaptığımız bu emeği harcadığımız için o oyunlarda ilk 3'de oluyorduk hep. Anlatmak istediğim nokta bu.
-
Böyle bir durumdan şimdi haberim oldu okuyunca, eğer böyle bir şey varsa bence de saçmaymış. Aynı oyuncu birden fazla menajerin kaşifine gelmeli o zaman hızlı olan oyuncuyu alır.
-
@hakansavun Malesef var umarım adminler sesimizi duyar