Navigation

• Login
    • Search

ALLSTAR LİGİ 💪 (İstifalara Çözüm)

OSM: Oyun hakkında
    3
    3
    498
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Oğuz Kesim
      Oğuz Kesim Turkish Users last edited by

Merhaba arkadaşlar uzun yıllardır OSM oynayan birisiyim.Fakat hangi lige girsem veya açsam ya ligin ortasında istifa ediyorlar ya da oyunu bırakıyorlar.O yüzden rekabetin hat safhada olacağı hatta adını ALLSTAR vereceğim bir lig kurmak istiyorum.Bunu bence buradan herkes yapabilir.Çünkü istifa eden kişiler yüzünden ya da oynamayı bırakan insanlar yüzünden bilgisayarlarla oynadıkça daha az mp kazanıyoruz daha az mp demek daha az boss coins demek.Bence eski, aktif ve sürekli oynayan OSM kullanıcıları olarak buna dur demeliyiz.Dediğim gibi ben bir lig kurmak istiyorum ve güçlü olduğumu da düşünüyorum o yüzden ligime çok güçlü olduğunu düşünen sıkılınca istifa etmeyecek iddialı kişileri bekliyorum.Bence burada böyle bir başlık olmalı ki insanlar da rekabet edebilmeli.Çünkü OSM forumunu kullanan kişiler genelde sürekli oynayan aktif kullanıcılar.

OSMSüperMenajer 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • OSMSüperMenajer
        OSMSüperMenajer @Oğuz Kesim last edited by

@oğuz-kesim Merhaba Lütfen Lige Davetler İçin https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/185/lige-alım-başlığı/338 Adresini Kullanınız

--

sistematikci 1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • sistematikci
          sistematikci @OSMSüperMenajer last edited by

@oğuz-kesim Lütfen fazladan başlık açmayınız.

@osmsüpermenajer said in ALLSTAR LİGİ 💪 (İstifalara Çözüm):

@oğuz-kesim Merhaba Lütfen Lige Davetler İçin https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/185/lige-alım-başlığı/338 Adresini Kullanınız

Cevap için teşekkürler 👍🏻

1 Reply Last reply Reply Quote 3
          • 1 / 1
          • First post
            Last post