Boss coins reward • Enkele dagen (lees: max twee weken) geleden, heb ik via Boss coins een app gedownload en het spel gespeeld tot het gevraagde level om coins te verkrijgen. Dat level heb ik eergisteren behaald, maar nu heb ik nog steeds mijn beloning niet ontvangen. Als ik naar 'in progress' ga, staat er 'started', maar nog niet 'completed' zoals bij een andere app die ik in het verleden heb gedownload voor coins.

  Heeft iemand een idee hoelang het ongeveer kan duren voor de coins op mijn account staan?
  Het betreft de app 'Final Fantasy XV: A New Ampire.

  Alvast bedankt boys,

  Greets • U kunt contact opnemen met de autoriteiten door te klikken op 'Munt ontbreekt'. • @mehmetcetintd Hoi man, bedankt voor je antwoord. Waar kan ik dit precies vinden? Grt • @croque-monsieur_nl U kunt de aanbieding op de pagina vinden.


 • Moderator NL

  @croque-monsieur_nl

  Deze aanbiedingen worden aangeboden door externe partijen. Afhankelijk van hoe druk zij het hebben worden de Bosscoins ergens tussen een aantal minuten en een paar dagen toegevoegd. Indien je geen Bosscoins ontvangt, dan zal je zelf contact op moeten nemen met de aanbieder die de aanbieding in beheer heeft. Voor de website is dat PersonaLY en voor de app kan dit Tapjoy, Fyber of ironSource zijn. Ga naar de betreffende aanbieder en klik/tik op 'Support' of 'Ontbrekende Bosscoins' (deze knop kan helemaal onderaan staan). Via die weg kan je dan contact op nemen met de betreffende aanbieder.


Log in to reply