Royal Rumble 2019 - editia a V-a


 • Romanian Moderator

  @artracj710 Si asta tot o decizie din mers a fost.
  Organizatorul a fost pus intr-o situatie dificila pentru ca nu a prevazut asa ceva si pentru ca nu a mai fost vreun antecedent. Si tocmai ca sa nu para ca favorizeaza Staff-ul sau colegul lui din echipaj a luat decizia impotriva noastra. Nu e vina lui, il inteleg.
  Lipsa de fair-play a celor invinsi fara drept de apel ma frapeaza pe mine. Cum sa ai pretentia sa profiti sa joci in continuare cand ai demonstrat ca nu meriti.. in fine, nu mai conteaza. Dupa reactiile pe care le-am vazut, nici n-am mai intrat pe forum de atunci. Nici daca s-ar fi decis sa jucam, n-as mai fi acceptat. Sunt scarbit de tot ce se intampla. • @raul_alessio Pai daca a fost asa trebuia vorbit si sa se califice cel mai bun loc 2 din toate grupele...nu de alta dar asa poate aveam sanse eu si @Adi-Chivu sa ne calificam 😄 • @neverbackdown-2oo9 Inca nu e tarziu sa reganditi treaba asta 😃 • @raul_alessio Deja te porti ca un copil.Te ai calificat împreună cu colegul tau,daca nu puteti continua in aceeasi formulă "ura si la gara".Inca nu stiu daca te prefaci sau chiar nu ti dai seama in ce consta competiția..Nu cred ca ai dreptul sa ne judeci si chiar sa ne jignesti atata timp cat nu ne cunosti.Urât din partea ta...Zic sa încheiem subiectul ca deja devine penibil.Toate bune!👌


 • French Moderator

  @leucostin what's happen tonight?


 • Romanian Moderator

  Va rog ca in acest moment sa terminati orice discutie suplimentara.


 • Romanian Moderator

  Team Nr.1: FK Ventspils (3) + Daugavpils (5) = 49.6
  Team Nr.2: FK Spartaks Jurmala (3) + FK Jelgava (5) = 49.6
  Team Nr.3: FK Liepaja (1) + FK RFS (7) = 50.4
  Team Nr.4: Riga FC (1) + FS Metta-LU (7) = 49.9

  alt text

  alt text

  @leucostin said in Royal Rumble 2019 - editia a V-a:

  Semifinale Royal Rumble 2019 / Royal Rumble 2019 Semifinals

  ▶ Start competitie: Miercuri seara 15 may 2019 (aproximativ 23:30 - 23:59 ora Romaniei)

  ▶Se vor califica in finala primele doua echipe formate din 2 manageri care vor acumula cele mai multe puncte de manager!

  ▶ Grupele se vor juca (cu transferuri), in liga Letonia.

  ▶ Aveti voie sa puneti jucatori pe lista imediat ce intrati in liga, dar nu aveti voie sa cumparati pana joi dimineata (16 mai) la ora 10:00 (ora Romaniei) pentru a avea toata lumea sanse egale (penalizarea este de 20 de puncte de manager pentru fiecare jucator cumparat mai devreme, iar jucatorul va trebui revandut PC-ului la aceeasi suma cu care a fost cumparat, altfel va mai fi o penalizare de 20 de puncte de manager).

  ▶ Transferurile intre co-echipieri sunt strict interzise (penalizarea este de 50 de puncte de manager pentru fiecare jucator cumparat), insa puteti cumpara jucatori de pe lista de la adversari daca pretul lor considerati ca este ok sau daca aveti neaparata nevoie de acel jucator pentru a acoperi un post de titular.

  ▶ Se poate folosi orice tactica! Insa este interzisa folosirea jucatorilor pe alte posturi decat postul lor normal din joc, in afara cazurilor de forta majora (imposibilitatea de a alinia un prim 11 folosind una din asezarile OSM). Penalizarea este de 10 puncte de manager pentru fiecare jucator folosit pe pozitie gresita!

  ▶ Meciurile amicale sunt permise doar intre co-echipieri! Penalizarea este de 20 de puncte de manager pentru fiecare meci jucat contra altui manager!

  ▶ Nu vor fi permise jocuri de culise, deci nu aveti voie sa cedati meciuri in mod intentionat, cu exceptia co-echipierilor!

  ▶ Nu sunt permise antrenamentele secrete si cantonamentele. Setarea va fi facuta de la inceput de catre moderatorul ligii, astfel ca nu veti avea posibilitatea sa folositi aceste beneficii.

  ▶ Este permisa folosirea medicului, avocatului, spionului si upgradarea stadionului in orice fel doriti, insa finalizarea instanta va fi dezactivata din setarile facute de la inceput de catre moderatorul ligii.

  ▶ Abandonarea echipei in timpul turneului (adica si din acest moment) va atrage dupa sine interdictia managerului in cauza de a mai participa in alte turnee romanesti pe timp nelimitat.

  ▶ Alegerea gresita a echipelor se penalizeaza cu -300 de puncte.

  ▶ In rezolvarea unor divergente de pe forum ori privind desfasurarea turneului hotararea finala privind penalizarile vor fi luate de catre organizatorul turneului.

  ▶ Regulile nu constituie obiect de dezbatere, ci sunt obligatorii pentru toti cei care se inscriu.

  Bafta tuturor si fiti fair-play! 😉

  Rules:

  ▶ Date of Start: Wednesday evening 15 May 2019 (approximate 23:30 - 23:59 Romanian time)

  ▶ The first two teams of two managers who will accumulate the most manager points will qualify for the final!

  ▶ We will play the Groups (with transfers) in Latvia.

  ▶ You can put players on the transfer list as soon as you join the league, but you are not allowed to buy any players until Thursday morning (May 16) at 10:00 (Romanian time) in order to have equal chances for everybody (The penalty is 20 manager points for each player bought sooner and the player must be sold to the PC for the same amount that was paid, otherwise there will be another 20 manager points penalty).

  ▶ Transfers between teammates are completely forbidden (the penalty is 50 manager points for each player bought from your colleague). Instead, you can buy players from other managers if you consider that the price is good or you need that player in your starting 11.

  ▶ You can use any tactics and formation, but it is forbidden to misplace the players from their natural position unless you don't have a choice (impossible to play a first 11 using OSM formations). The penalty is 10 manager points for each misplaced player!

  ▶ Friendlies are allowed only between teammates! *The penalty for playing a friendly against any other player is 20 manager points!

  ▶ Secret training and training camps are not allowed (they will be disabled by the moderator).

  ▶ You can use the doctor, the lawyer, the spy and to upgrade the stadium (instant finishing will be disabled).

  ▶ Leaving the team during the tournament (including now) will get you on the Black List for an year.

  ▶ The wrong choice of teams is penalized with -300 points.

  ▶ Any issues on the forum or within the competition will be resolved by the organizer.

  ▶ The rules are not debatable, but mandatory for everyone involved!

  ▶ The wrong choice of teams is penalized with -300 points.

  .Good luck to all and be fair-play! 😉

  Moderatori de liga / League moderators:

  Group 1 - moderator @Rafelmaz
  Group 2 - moderator @CleveLand23 • League created, all invitations sent.

  Good luck mates! • Liga creată si invitațiile trimise!
  Succes tuturor! • good luck to all • good morning in our group 3 purchases were made at 7:58 Italian time and penalty? • Penalties

  Group 1 team 3
  FK RFS 7players bought before 10am sold 3 back at 2.5x value = 140+60= -200

  Group 1 team 4
  Riga FC 1 player bought before 10am -20points

  I can provide screen shots but will be later as I’m at work and on phone • @jeffro-davies Sorry but I see 3 players FK RFS and not 7 as you write • @bombe1374 you see wrong mate. 10am Romanian time = 8am uk time. I will provide screen shots later, then 3 he sold to the cpu at 2.5x value =200points • This post is deleted!


 • @jeffro-davies 10am Romanian time = 9am uk time.


 • French Moderator

  @jeffro-davies @bombe1374 say to group 2. not group 1 • @jeffro-davies I confused the groups, I'm sorry • @bombe1374 ok mate, mistakes happen. UK is 2 hours behind Romania time though👍🏻 • @jeffro-davies said in Royal Rumble 2019 - editia a V-a:

  Penalties

  Group 1 team 3
  FK RFS 7players bought before 10am sold 3 back at 2.5x value = 140+60= -200

  Group 1 team 4
  Riga FC 1 player bought before 10am -20points

  I can provide screen shots but will be later as I’m at work and on phone

  Yes, I confirm the penalty and sold the player at the same price I bought.
  Team 4 = - 20


Locked