videó nézés!
-
Üdv!
2 napja nem lehet zsetont szerezni videó nézésből. bármikor próbálkozom azt írja ki hogy kifogytunk az ajánlatból. mitől van ez? -
Sziasztok!
Nálam is ugyanez a hiba jelentkezik, akárhányszor próbálok videót nézni boss coinért. -
Helló!
mobilról sem?
elvileg ott működik. -
mobilon működik, PC-ről nem. és ezzel nem vagyok egyedül, többen jelezték ezt a hibát a facebook csoportban is.
-
egyenlőre ennyit találtam.
Hi all,
Since the last update on the Web-version we've chosen a different partner for the Videos that you can watch for BossCoins.
We're having some troubles with it, resulting in users seeing a message like "No video available". We found out that our new partner doesn't always have videos available for some countries. These are mostly non-European countries.
We're talking with our partner to find a solution. In the meantime you can tell users that we're working on it. The apps (iOS/Android) are still working fine.
-
-
értem , köszi
-
I do not understand.
So having a lot of money will benefit you and the little ones are poor.
They have no chance to evolve, develop the team with friendly matches. -
@hohesc100
ezt találtam még.Hi,
GB are aware of this issue and are currently working on fixing it, all we have to do now is wait and be patient till it's fixed.
Sorry for the inconvenience!
-
Köszönöm a választ chypy20!
Viszont ezzel nincs kisegítve az, akinek szűkös a tarisznyája és nem tud vásárolni.
Minden áldott nap még jobban lemarad a többiektől és esélye sincs semmire.
Teljesen elveszik a játékosok kedvét, mert ugye azért játszunk, hogy szórakozzunk, jól érezzük magunkat és nem azért, hogy mindig csak a saját kudarcunkat lássuk a nap végén, a mérkőzés után. -
+1
-
@toronydarus
Bocs de ez olyan opció hogy ha van akkor elérhető ha nincs akkor meg nincs. És nem foglalkoznak azzal hogy kinek mekkora a pénztárcája.
Szóval örüljünk hogy vannak szponzorok és lehet ingyen videókért érmét kapni. -
Tudom.
Többször is találkoztam ezzel a felirattal, de már majd két hete egyet sem tudtam elcsípni, pedig elég sűrűn vagyok fent...
A véleményem továbbra is fenntartom: sokan be fogják így fejezni a játékot, magam is ezen gondolkodom, hiszen maradjunk a focinál, esélyem sincs a videók és az értük kapott jutalmak nélkül labdába rúgnom. -
@toronydarus
managerek jönnek, mennek. -
@toronydarus
A testvérem @Isa 2117 még szerintem egy vidót sem nézett meg és nem is vásárolt soha. És szerintem nagyon jól építi a karrierjét. Én sem nézek tulságosnan sok videót és ha kikapok az általában nem ezétr van. Szerintem emiatt feladni... Én nem tenném.