Új rendszer?? + Menedzserpontok

 • Hungarian Users

  Sziasztok, először is egy új problémával kerültem szembe:
  Ha új bajokságot akartam kezdeni eddig az úgy történt, hogy kiválasztottam egy országot, majd, mivel egy konkrét bajokság még meglévő csapatit hozta ki, amely bajnokság 90%-ban már elkezdődött, szóval oda nem mentem, előkészületes bajnokságot akartam, ezt meg is lehetett csinálni, mert volt egy gomb, ami a többi bajokságot az adott országon belül is feldobta, és onnan tudtam válogatni, hogy nekem melyik lesz a legjobb. Na, tegnap befejeztem egy szezont, és ma látom, hogy nincs ilyen gomb!!?! Ez így mi?
  Második dolog, bár lehet ez csak nekem új:
  Befejeztem kb 30-40 szezont eddig, és csak az idei menedzserpontokat adta hozzá a rangsorhoz, ez így a normális?

  Válaszokat előre is köszönöm!

 • Hungarian Users

  @bobo6001 1. pc-n meg van az a gomb,ha a jobb felső sarokban lévőre gondolsz 2.normális,az OSM pontszámítás olyan mint a tenisz világranglista.Bizonyos idő után elveszted a korábban szerzett pontjaidat.


 • Ez csak egy vélemény a pontozásról: Szerintem úgy sokkal jobb lenne ha mind a négy fiók pontjait összeadnák és az alapján helyeznék el a menedzsereket a listán.

 • Hungarian Users

  @star-wars-67
  De bakker PC-n sincsen!!!!
  Már többen jelezték ezt más nyelvű fórumon, nincsen olyan gomb már!!
  A többit köszi, értem 🙂

 • Hungarian Moderator

  @mr-gianluigi-000
  és aki nem játszik 4 fiókkal? akkor ott hogy lenne? vagy a másik 3 fiókot párbajra használja ahol kb 1000m manager pontnál többet nem szerzel. Kicsit igazságtalan lenne.

 • Hungarian Moderator

  @bobo6001
  javítva lesz.


 • @chypy20 Ez is igaz de így kb. csak azzal a fiókkal érdemes játszani amivel a legtöbb pont van. És én azokat sosem értettem akik nem játszanak minda a 4 fiókkal, de így van velük szemben ez igazságtalan lenne.

 • Community Manager

  Két külön probléma, haladjunk sorban.

  1. Már egy ismert hibáról van szó, amit nemsokára javítanak majd.
  2. Ez már évek óta így működik, súlyozva számolja a játék a menedzserpontokat, a régebben szerzett pontoknak csak egy kis része számít - minél régebben szerezted a pontokat, annál kisebb százalék. Régebben csak simán összeadta, de aztán változott a rendszer. Ezzel próbálják arra ösztönözni a menedzsereket, hogy alacsonyabb célú csapatokat válasszanak, mert azokkal több menedzserpontot lehet összegyűjteni, természetesen megfelelő eredmény elérése esetén.