World Sub Cup - 2019/2 edycja
-
@damiś27 said in World Sub Cup - 2019/2 edycja:
G1 - @Rhett1 (C) - (Polish Eagles)
G3 - @Brislew3 - (Polish Legends)
G5 - @nocnyneon (Husarya PL)
G7 - @Ihibon - (Aleja Gwiazd)
G9 - @pawelzylicz - (PolskaAkademiaMenadżerów)Uważam, że to mocna ekipa. Dwa stare wilki i trzy wschodzące gwiazdy, żądne sukcesów
-
G1 - @Rhett1 (C) - (Polish Eagles)
G3 - @Brislew3 - (Polish Legends)
G5 - @nocnyneon (Husarya PL)
G7 - @Ihibon - (Aleja Gwiazd)
G9 - @pawelzylicz - (PolskaAkademiaMenadżerów)Powodzenia panowie i pamiętajcie,że możecie użyć tylko po 2 obozy każdy jeden z was
-
Panowie,bitwa już jest grana,wrzućcie wyniki bitwy
-
@huzar-shakir ja niestety nie ogarniam tych tabelek
-
@ihibon said in World Sub Cup - 2019/2 edycja:
@rusewicz ogólnie ciężko jest nawet z komunikacją więc no trudno jakoś więcej coś powiedziec...
no ale ctrl+c i ctrl+v chyba ogarniasz?:D
-
Jedynie co tabelę mogłem skopiować;P
-
@stefan-joptwojmać niby tak ale to wieczorem aktualnie brak czasu
-
Tabela:
1 kolejka: ![alt text]( image url)
2 kolejka :
3 kolejka: ![alt text]( image url)
4 kolejka 1 Pucharowa: ![alt text]( image url)
5 kolejka: ![alt text]( image url) -
Tabela
1 kolejka
2 kolejka(
3 kolejka
4 kolejka pucharowa
5 kolejka -
kolejka 6.
kolejka 7
kolejka 8
kolejka 9
kolejka 10 (pucharowa)
kolejka 11
kolejka 12sorki, ze bez tabelki ale strsznie malo czasu mam duzo pracy malo wolnego ;/
-
-
Udało się w końcu w wakacyjnych bólach zebrać ekipę na trzecią i ostatnią bitwę fazy grupowej tego turnieju w tym roku (kilku potencjalnych menadżerów z wielkim żalem odmówiło ze względu na wakacyjne wyjazdy. Ci co mogą, zagrają). Zobaczymy w niej kolejnych pięciu debiutantów dla których rzemiosło bitewne nie jest obce. Każdy z nich z osobna jest mocną osobowością OSM, a jako drużyna są w stanie rozbić w pył każdego rywala wg mnie. Czy tak się stanie, zobaczymy. Zobaczymy ich w akcji o cenimy, na ile są gotowi dla "dorosłej kadry". Cele, kapitana i Moderatora Ligi jeszcze jesteśmy w stanie ustalania.
@radekwolin - doświadczony 650 +
@cogito - doświadczony 650 +
@PawełFurmański - niedoświadczony - 650
@harrickplczn - niedoświadczony - 650
@Lhundaeion - niedoświadczony - 650
(Polska vs Egipt po 20. sierpnia 2019)Menadżerowie, którzy nie zagrali w tym turnieju, a są na liście kandydatów, będą brani w pierwszej kolejności pod uwagę w tym turnieju za rok, gdzie to trochę inaczej zorganizujemy, ponieważ uczymy się na błędach i chcemy bardzo wygrać dla Polski tej "młodzieżowy turniej" .
-
Na podstawie tabeli i miejsc zajmowanych przez nasze orły śmiało można stwierdzić, że Polska Młodzieżowa Reprezentacja znów przegrała.Azerbejdżan okazał się za mocny.
-
No niestety co niektórzy zbytnio mieli wywalone na transfery i komunikacja była słaba. Co najgorsze nie wychodziły oddania i myślę że to jest głównym powodem tej porażki.
-
Azerbejdżan wygrywa na luzaku
-
Słabe transferowanie ,brak komunikacji , kiepskie oddania , czyli dla mnie jako postronnego obserwatora , to po prostu brak umiejętności i brak zaangażowania . O ile brak umiejętności można jeszcze jakoś usprawiedliwić i wybaczyć , bo to w końcu ''Młodzieżowa Reprezentacja'' , czyli gracze którzy w większości nie posiadają większego doświadczenia, jednak brak zaangażowania to dla mnie rzecz niewybaczalna. Mam nadzieję że jakieś wnioski zostaną wyciągnięte , i w przyszłości do tego typu imprez będą dobierani gracze, którym będzie chociaż zależało na grze.