World Sub Cup - 2019/2 edycja
-
@rusewicz Ja jestem w środku tego wszystkiego, wygrywamy, sprawy zostały wyjaśnione i wyprostowane, wszyscy zdobywają punkty, więc nie uważam, że trzeba na kogoś krzyczeć. Po co? To są ludzie poleceni przez swoich szefów grup. Jak już to do nich można mieć pretensje, że polecili z grupy tego, czy innego menadżera. Obecnie atmosfera jest ok, miażdżymy Kolumbię i jesteśmy na dobrej drodze do zwycięstwa. Ja jestem zadowolony z całej piątki Jak kimś trzeba było wstrząsnąć, to zostało to zrobione bez omawiania tego na forum przed wszystkimi .
-
(Azerbejdżan vs Poland 23.07.2019)
W 2 bitwie zagrają:
@Rhett1 (PE) - doświadczony 650 + (Kapitan)@pawelzylicz (PAM) - doświadczony 650 +
@nocnyneon (H_PL) - niedoświadczony - 650
@Brislew3 (PL) - niedoświadczony - 650
@Ihibon (AG) - niedoświadczony – 650
Cele na bitwę i wolne konta są w trakcie potwierdzania i ustalania. Mamy jeszcze czas .
-
@halit007 said in World Sub Cup - 2019/2 edycja:
Mamy problem z kolegą Podgórskim który nie chce oddawać meczy, dziś waży się pozycja Konixa na 1 miejscu w tabeli, jak odda Podgórski, a robi w sumie co chce od początku, mam nadzieję, że będzie ok
@Damiś27, kolega Podgórski podda mecz zgodnie z wytycznymi kapitana @Halit007??
-
Nie wiem.czy to śmieszne jest w sytuacji kiedy większość gra dla celu ,czyli ogrania rywala,a jeden gostek robi sobię z kolegów jaja.
-
@rusewicz said in World Sub Cup - 2019/2 edycja:
Wstrzasaj, Wstrzasaj byle poskutkowalo. Ja zycze powodzenia I trzymam kciuki za naszych.
Dziękuję ...Niestety, jak gra pięciu menadżerów z pięciu zwykle rywalizujących ze sobą różnych grup, to musi czasem iskrzyć. To jakby wstawić do jednej piątki fanatycznych kibiców np.: Legii Warszawa, Lecha Poznań, Wisły Kraków, Cracowii i Widzewa Łódź. Też by zaiskrzyło wcześniej czy później .
-
@dovco_handf co Ty, przeciez miedzy nami nic nie iskrzylo w kadrze A
-
@rusewicz said in World Sub Cup - 2019/2 edycja:
@dovco_handf co Ty, przeciez miedzy nami nic nie iskrzylo w kadrze A
Nie pisze o kadrze A Tam grają najlepsi z najlepszych, również ludzie mocni mentalnie, którzy grają przede wszystkim i nade wszystko dla Polski Turniej WSC U-21 to turniej zamiast sparingów, żeby sprawdzić narybek i mentalność ludzi do gry w głównej kadrze. Wielu świetnych menadżerów do dziś nie zagrało w głównej kadrze, bo są za słabi psychicznie w bitwach. Niektórzy dostają szansę pokazania się tu (mowa o tych z doświadczeniem 650+ rozegranych meczów na jednym koncie).
-
WSC 2019 R1 POL-COM 14/22
-
Nadal nasza młodzieżowa kadra utrzymuje ładną przewagę nad rywalami i oby tak do końca .
-
WSC 2019 R1 POL-COM 15/22
-
@maqpax Świetnie sobie radzicie, oby tak dalej
-
@mati-colchoner said in World Sub Cup - 2019/2 edycja:
Najpiękniejsze debiuty w reprezentacji Polski to takie, kiedy się wygrywa . Chłopcy po początkowych problemach złapali właściwy rytm i wymiatają .
-
@dovco_handf said in World Sub Cup - 2019/2 edycja:
@mati-colchoner said in World Sub Cup - 2019/2 edycja:
Najpiękniejsze debiuty w reprezentacji Polski to takie, kiedy się wygrywa . Chłopcy po początkowych problemach złapali właściwy rytm i wymiatają .
Dziękujemy, bitwa wchodzi w decydującą fazę, dzisiaj półfinał pucharu ligi, robimy co możemy , do zwycięstwa dużo nie brakuje
-
Jest dobrze
-
@marcin6578 po dzisiejszej kolejce jest jeszcze lepiej
WSC 2019 R1 POL-COM 17/22
-
@daroo933 W tej chwili -300