Ulaş_Günbey
-
Merhaba;
Benim kullanıcı adım Ulaş_Günbey.
EZ4MEEE adlı kullanıcı bana asılsız suçlamalar yapan mesajlarla beni lig dışına itmeye çalışıyor. Benim hesabımı banlatmak için diğer mebejerleri etkilemeye çalışmış ve bana " Oyundaki son 72 saatin. " diye bir tehdit mesaji atmıştır. Ligdeki başarımın kıskanılmasından dolayı bana kurulan bu komplonun farkına varılması rica ediyorum. Ve oyunu kurallara uygun oynadığımı bildiriyorum. "EZ4MEEE" adlı kullanıcının beni tehdit ve göz korkutucu mesajlarla rahatsız etmeye çalıştığını belirtiyorum. Gerekenin yapılmasını rica ediyorum...
Ulaş_Günbey -
@ulaş_günbey Merhaba, bu tür konuları forumlara taşımanız birşey değiştirmez ve yasaktır. Tehdit içeren mesajların ekran resimlerini alarak(kırpılmadan) tr.support@onlinesoccermanager.com adresine mail atmalısınız. Yoğunluğa bağlı olarak ortalama 72 saat içerisinde size geri dönüş yapılır.
Eğer liginizde illegal olaylardan şüpheleniyorsanız da hilecinin profiline girip Hileciyi rapor et diyerek raporda bulunursanız liginiz incelenir ve ceza gerektiren bir olay varsa gereken yapılır. Raporunuzu mail den onaylamayı unutmayın. Yoğunluğa bağlı olarak ortalama 72 saat içerisinde size geri dönüş yapılır.
-
@revengeiscoming said in Ulaş_Günbey:
@ulaş_günbey Merhaba, bu tür konuları forumlara taşımanız birşey değiştirmez ve yasaktır. Tehdit içeren mesajların ekran resimlerini alarak(kırpılmadan) tr.support@onlinesoccermanager.com adresine mail atmalısınız. Yoğunluğa bağlı olarak ortalama 72 saat içerisinde size geri dönüş yapılır.
Eğer liginizde illegal olaylardan şüpheleniyorsanız da hilecinin profiline girip Hileciyi rapor et diyerek raporda bulunursanız liginiz incelenir ve ceza gerektiren bir olay varsa gereken yapılır. Raporunuzu mail den onaylamayı unutmayın. Yoğunluğa bağlı olarak ortalama 72 saat içerisinde size geri dönüş yapılır.