Telefonos Rendelés
-
Megpróbáltam telefonon keresztül coinst rendelni,rákattintottam a kiválasztott sávra,percekig töltött majd egyszercsak abbamaradt a töltés és visszaállt az eredeti állapot.
-
@STAR-WARS-67 said in Telefonos Rendelés:
Megpróbáltam telefonon keresztül coinst rendelni,rákattintottam a kiválasztott sávra,percekig töltött majd egyszercsak abbamaradt a töltés és visszaállt az eredeti állapot.
Szia !
Applikáción keresztül próbáltad?A pénz levonásra került?Semmilyen üzenetet nem kaptál? -
@Neymar-Fan. --semmi nem történt..odáig el sem jutottam hogy levonjanak.A mobilos rendelésnél a zöld csíkra kattintottam.A csík mozgásba lendült,percekig,majd abbamaradt és visszaállt az alapállapot.Magyarán az 1. lépéstől sem jutottam tovább.
-
@Neymar-Fan. . weben keresztül
-
Tehát a telefonszám megadásáig sem jutottál el?
-
@scottibrahim -nem...egyszerűen csak tölt,tölt..majd abbamarad
-
Próbáltad már másik böngészővel?
-
@scottibrahim emiatt nem fogok böngészőt váltogatni,mikor ebben mindenem üzemel..akkor nem rendelek és ennyi
-
Hát, ha tényleg ezen múlik...
Én most megpróbáltam, nem rendeltem, de túljutottam az általad említett szakaszon, ezért gondoltam arra, hogy nálad lehet valami probléma.
-
@scottibrahim s milyen böngészőről?
-
Chrome, más böngészőből én nem próbáltam.
-
@scottibrahim én Exprolerből,s újra kipróbáltam,de ugyanaz
-
@STAR-WARS-67 said in Telefonos Rendelés:
@scottibrahim én Exprolerből,s újra kipróbáltam,de ugyanaz
Szia!
Pedig jót tenne ha váltanál hidd el.És nem rábeszélni szeretnélek,hanem tapasztalatból!
Én is sokáig használtam az explorert,de mikor elkezdetem kipróbálni a Chromot,avagy a Firefoxot,rá kellett jönnöm az explorer nagyon le van maradva.
Én azt tanácsolom,hogy töltsd le valamelyiket az előbb említettekből és rendelj azon keresztül,biztos menni fog.És ha utána nem is használod tovább,törlöd. -
@Neymar-Fan. CHROME-ból sikerült..THX Uraim !!