Ligimde kimse aktif değil ayrıca kendi oyuncularım 4 gündür satılmıyor.
-
Merhaba ben 4 takım yönetiyorum. Benim 2. ve 4. takımlarımda oyuncular takır takır satılıyor ve üstüne özel teklif geldiği oluyor ancak 3. takımım olduğu ligde kimse aktif değil ayriyeten 1. ve 3. takımlarımdaki oyuncuları transfer listesine piyasanın ortalama fiyatında koymama rağmen 4 günün üstünde süre geçti oyuncularımdan 1. bile satılmadı. Benim 1. takımımın olduğu ligde diğer oynayan kişilerin oyuncuları takır takır satılıyor üstüne etkinlik geldi benim 2. ve 4. takımlarımdaki oyuncularım listeye koymamdan 1 saat sonra satımasına rağmen 1. ve 3. takım oyuncularımdan biri bile satılmadı
-
- Takımımda 15 oyuncu var 2 oyuncuyu anca satabiliyorum ve bir oyuncum cezalı şu an. Herhangi bir oyuncum kart cezası görse ya da sakatlansa eksik sahaya çıkacağım 1.7m var anca stat upgradelere param yetiyor ucuz oyuncu satın alıp 2 tane daha listeye ekleyemiyorum kaç gündür. 1. Takımımdaki durum işler acısı stat upgradeliyecem ama param yetmiyor öyle an gelcekki oyuncu antreman edemeyecem çünkü eksik paramızı tokenla kapama kapalı.
-
@Işıkay76 OSM futbol menajerlik oyunudur.Oyuncun satılabilir satılmayabilir bunu futbola göre yorumlarsan futbolda da bazen ucuza veya yüksek fiyata satmak istenilen oyuncular olabiliyor. Beklemen lazım ama yine de transfer listesindeki oyuncunu listeden çekip tekrardan satabilirsin bu yöntemi de kullanabilirsin belki işine yarar .
İyi oyunlar
-
Ben Türkçe forumdaki açılan konuları okudum söylediğiniz taktiği bir takımda denedim diğerinde ne olur ne olmaz korkusuyla yeniden transfer listesine koymaktan çekindim. Şans faktörü var diyorlar nasıl bir RNG olduğunu anlamadım 100 yüzlü bir zar olduğunu hayal edersek 4 oyuncu koysak piyasaya ortalama fiyatla ve günde 8 kez simüle olduğunu söylüyorlar bu da gün içinde 100 de 32 şansım olduğunu farz edersem normal diğer takımlarda oyuncularımın satılması ama bir takımımda olup diğer takımlarımda 4 gündür satılmaması belki de satılmayacak ileride bu endişe ile desteğe yazmış bulunmaktayım. Şimdi en iyi oyuncularımdan 1 ini satışa koydum belki şans olur da satılır oyuncu alıp satabilirim. Bunun menajerlik oyunu olduğunu herkes biliyor ve menajerlik oyunlarındaki en zevkli kısım oyuncu alıp satmak ve kadronu güçlendirmektir. Son günlerde benim aldığım zevk 0'a inmiş bulunmakta ve darlanmaktayım çünkü arkadaşlarımla girdiğim ligde çekişme var etkinlik geldi satarım dedim ancak diğerleri minimum 5-6 oyuncu dönüşümü yapmış ve kadrolarını güçlendirmişken ben yine aynı durumdayım keşke gelmese bile diyorum etkinliğin. Etkinliklerin oyuncuları canladırmak gibi etkisi olması beklenilir yanlış anlamıyorsam ama şuan ki durumum tam tersi etki ediyor üstüme. Eğer bana tatmin edici açıklama yaparsanız bir an için rahatlayabilirim çünkü bu bir oyun olsa da oyuncuların para ve emek harcayıp kendi aralarında giriştiği bir rekabet durumu var.
-
Merhaba
Transfer ile ilgili daha önceden defalarca başlık açılmış ve gerekli cevaplar zaten verilmiştir.
Başlık açmadan önce forumu incelemenizi tavsiye ederiz.
https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/45170/transfer/4