**Campionatul Național OSM 2019 - Editia a V-a**
-
Acum incepe distractia!
Felicitari pentru organizare!
-
@raul_alessio said in **Campionatul Național OSM 2019 - Editia a V-a**:
GRUPELE SEMIFINALE ALE CAMPIONATULUI NATIONAL 2019:
(Managerii au fost ordonati in functie de clasamentul mondial si echipajele din care fac parte)Rezerve CN 2019:
De ce s-au modificat grupele?
-
@blondu-c10 Nu erau tocmai echilibrate pe numar de echipaj, dar cu ajutorul lui Raul, care ii multumesc pe aceasta cale, acum avem grupe echilibrate
-
Acum rămâne să găsim 5 voluntari să creeze ligile.
Reamintesc: pe 9 septembrie să aveți subcont liber
-
Grupa 5
Ma ofer sa creez grupa 5 ... v-am promis ca va dau o mana de ajutor,nu -
Schimbați grupele la loc ca nu i place lui @Blondu-C10 ,i ati facut grupa mai grea
.
-
@maryka7 said in **Campionatul Național OSM 2019 - Editia a V-a**:
Schimbați grupele la loc ca nu i place lui @Blondu-C10 ,i ati facut grupa mai grea
.
Nu ca nu imi place grupa, nu imi imi place ca s a schimbat, si nu a ramas cum s a pus prima data
-
Muniru1994 a anuntat ca nu mai poate participa. Asadar asteptam raspunsul primei rezerve, sambaduandrei
-
@blondu-c10 Ce-ar fi sa nu mai fim vesnic nemultumiti? Sa spunem ca Renato a facut o simulare cu impartirea pe grupe, dar nu si-a dat seama ca erau vreo 3 dintr-un echipaj in aceeasi grupa, iar in alta nu erau deloc sau era doar unul. Crezi ca era mai echitabil?
Am facut o redistribuire astfel incat sa fie numar egal de manageri (sau maxim +1) din acelasi echipaj in toate grupele si o separare mai corecta in fiecare urna.
Daca ai nevoie de explicatii si nu intelegi sistemul o sa-ti explic. -
Ma ofer sa creez grupa 1.
Multumesc -
@kings-dutza said in **Campionatul Național OSM 2019 - Editia a V-a**:
Muniru1994 a anunțat că nu mai poate participa. Așadar așteptăm răspunsul primei rezerve, sambaduandreiCum sambaduandrei nu a răspuns, MarioDigi va intra în grupa 5 după ce și-a dat acordul să participe.
-
Grupa 5 arată așa:
-
Păcat că nu voi participa și eu
-
Ne mai trebuiesc 3 voluntari să creeze grupa din care fac parte, gen grupa 2, 3 respectiv 4
-
@kings-dutza said in **Campionatul Național OSM 2019 - Editia a V-a**:
Ne mai trebuiesc 3 voluntari să creeze grupa din care fac parte, gen grupa 2, 3 respectiv 4
Grupa 4 - pot face eu
-
Grupa 2 o fac eu daca nu sunt alti doritori
-
Ne mai trebuie un moderator pentru Liga 3. Mulțumesc!
-
Au mai rămas 5 zile până la începerea CN 2019 și încă nu avem moderator de ligă pentru Grupa 3.
-
Nu m-ar durea mana sa scriu pe forum ca o voi face eu...Dar de ce? Aceiasi oameni facem ligile si ceilalti doar asteapta mura in gura, liga facuta si hai la joaca...Si daca se poate, hai sa mai facem si putina zarva pe forum, ca deh, nu ne plac regulile impuse de organizatori..
Exceptie face Vlad, el a tot facut ligile... -
@sg_gaz Bine punctat
Mai mereu aceiasi oameni care se sacrifica pentru binele tuturor