CCR : Cupa Crew-urilor Românești


 • CCR : Cupa Crew-urilor Romanesti

  CCR (Cupa Crew-urilor Romanesti) este o competitie neoficiala organizata cu sprijinul Staff-ului OFM Romania, in care echipajele cu majoritatea managerilor romani pot participa cu respectarea prezentului regulament.

 • Spanish Users

  Avem si un sponsor care se doreste sa fie anonim si care va acorda 525 BC pentru fiecare membru al echipajului castigator care a participat in cel putin o batalie.

  alt text


 • @leucostin asta da sponsor! transmite-i multumiri :thumbsup_tone2:

 • Romanian Moderator

  @leucostin

  😲 Multumim sponsorului!


 • @leucostin said in CCR : Cupa Crew-urilor Romanesti:

  Avem si un sponsor care se doreste sa fie anonim si care va acorda 525 BC pentru fiecare membru al echipajului castigator care a participat in cel putin o batalie.

  alt text

  Multumim sponsorului. Asta da surpriza placuta ☺

 • Spanish Users

  alt text

  CCR (Cupa Crew-urilor Romanesti)- Editia 2017
  CCR 2017 este o competiţie neoficială organizată cu sprijinul Staff-ului OSM România, în care pot participa echipajele cu majoritatea managerilor români.
  In acest sezon participa urmatoarele echipaje iar ordinea acestora este aranjata in functie de clasamentul Crew Ranking din data de 15.01.2017

  1. RO MANIA - confirmat ( locul 1 )
  2. PREDATORS - confirmat ( locul 8 )
  3. KOKA - confirmat ( locul 9 )
  4. DIEGO - confirmat (locul 11)
  5. ROMANIAN REVOLUTIONISTS - confirmat ( locul 37 )
  6. ROMANIAN LIONS – confirmat ( locul 42 )
  7. ROMANIAN NEW GENERATION – confirmat ( locul 63 )
  8. The Joker – confirmat ( locul 95 )
  9. DRACULA RO LAND – confirmat ( locul 104 )
  10. REVOLUTIONISTS ACADEMY – confirmat ( locul 176 )
  11. COMPETITII – confirmat ( locul 270 )

  REGULAMENT CCR 2017

  A. TERMENI GENERALI

  ➡ Articolul 1– CCR 2017 (Cupa Crew-urilor Romanesti) este o competiţie neoficială organizată cu sprijinul Staff-ului OSM România, în care pot participa echipajele cu majoritatea managerilor români, cu respectarea prezentului regulament.

  ➡ Articolul 2 – În cadrul competiţiei CCR 2017 se aplică toate Regulile OSM şi regulamentul oficial al Bătăliilor între echipaje (Battlepedia – cea mai noua versiune), disponibil aici, la care se adaugă regulile aditionale care nu sunt prezente in Battlepedia ci sunt stabilite de catre organizatorii competitiei si care se refera la faptul ca numarul de CANTONAMENTE sunt limitate la 4. Daca un manager foloseste cantonamentele cu numarul 5 sau 6 meciul respectiv va fi pierdut cu 3-0 in defavoarea celui care a folosit cantonamentul. ANTRENAMENTELE SECRETE se pot folosi in numar de 6. De asemenea , organizatorii CCR 2017 pastreaza dreptul de a introduce noi reguli , daca prin acestea vor putea asigura regularitatea si integritatea competitiei.
  Toate ligile pentru prima runda trebuiesc create între 20:15h si 21:30h (ora României) in data de 06.02.2017.
  Toate echipajele trebuie să furnizeze unul (sau mai multi), moderatori de ligi cu suficienta disponibilitate pentru a crea liga si trimite invitații în acel interval de timp. Echipajul care joaca ACASA într-o batalie are avantaj în crearea ligii, dar dacă este în imposibilitatea de a face acest lucru, liga poate fi creata de un echipaj care joaca in DEPLASARE, care, în acest caz, oferă un moderator. În cazul în care echipajul care joaca in DEPLASARE este de asemenea, în imposibilitatea de a crea liga, atunci echipajul care joaca ACASA este obligat să-l creeze sau va fi DESCALIFICAT din competitie în cazul în care nu reușește să creeze liga in termen de 24 de ore de la începerea programată. Organizatorii pot prelungi acest termen, dacă este necesar.
  Toate transferurile sunt autorizate după ora 01:00 (ora Romaniei), in seara cand se vor crea ligile. Fiecare transfer efectuat înainte de 01:00h (ora Romaniei) va avea o penalizare de -50 de puncte. Aceste sancțiuni vor fi considerate separate la calcularea sancțiunilor pentru încălcarea normelor Battlepedia.
  Amicalele sunt permise doar intre managerii aceluiasi echipaj! Orice amical jucat contra unui manager din echipajul advers va fi penalizat cu -50 de puncte!
  Alegerea gresita a echipelor ce au fost atribuite fiecarui echipaj este considerata penalizare -50 de puncte.

  B. DESFĂŞURAREA COMPETIŢIEI

  ➡ Articolul 3 – Formatul competiţie va fi urmatorul: din cele 11 echipaje inscrise, primele 5 in ordinea clasamentului stabilit la data de 15 ianuarie 2017 vor sta in prima runda, celelalte 6 jucand in sistem eliminatoriu astfel incat in runda 2 sa ramana 8 echipaje (5+3).

  ➡ Articolul 4 – Meciurile din Runda 1 si Runda 2 se vor stabili la o data programata folosind http://www.randomresult.com

  • Articolul 4.1 – Pentru runda 1 extragerea a fost programată in data de 30.01.2017, ora 20:30 (ora României) , ( 2017-01-30 19:30:00 – Ora programului de extragere ) și se va face automat. Pentru ca fiecare dintre voi sa poată verifica acest aspect, sau chiar să vadă extragerea live, folosiți Ticket number: 198345FAY4L , sau accesați direct link-ul http://www.randomresult.com/ticket.php?t=198345FAY4L

  • Articolul 4.2 – Echipele “Home Team” şi „Away Team” din Runda 1 precum si modul de imperechere dupa tragerea la sorti sunt prezentate in exemplul urmator: Exemplu

  • Articolul 4.3 – Fiecare echipaj va avea obligaţia să posteze line-up-ul din Runda 1 până în data de 04.02.2017, ora 23:59 (ora României).
   Notă! Menționăm că nepostarea line-up-ului aferent acestei runde până la ora stabilită, atrage după sine descalificarea din CCR 2017

  • Articolul 4.4 – Organizatorii se vor îngriji de crearea pe Forumul a unui topic pentru CCR 2017, în care echipajele participante vor avea obligaţia să posteze cât mai des posibil scorurile actualizate şi alte informaţii relevante despre ligile de CB în care activează. Nu se vor crea topicuri pentru fiecare bătălie în parte!

  ➡ Articolul 5 – In runda 2 se vor califica primele 5 echipaje in ordinea clasamentului din data de 15.01.2017 + cele 3 echipaje castigatoare din runda 1. Pentru runda 2 se va efectua o noua extragere intr-un format cu capi de serie, la o data stabilita ulterior de organizatori.

  ➡ Articolul 6 – În semifinale se vor califica învingătoarele din cele 4 meciuri desfășurate in Runda 2.

  ➡ Articolul 7 – În Finala Mare se vor califica învingătoarele din Semifinale, iar Finala Mică se va desfășura între cele 2 pierzătoare din semifinale.

  ➡ Articolul 8– În cazul în care unul dintre echipajele aliniate la startul competiţiei se va retrage pe parcursul CCR 2017, toate meciurile echipajului respectiv vor fi considerate pierdute cu scorul de 1000-0, inclusiv cele deja jucate, indiferent de scorul cu care acestea s-au încheiat.

  ➡ Articolul 9 - Managerul care a jucat pentru un echipaj un meci nu mai poate juca pentru alt echipaj in fazele superioare.

  C. PENALIZĂRI

  ➡ Articolul 10 – Echipajele care abandonează competiţia nu vor mai avea dreptul să participe în următorul sezon al CCR 2017.

  ➡ Articolul 11 – Sunt interzise aranjamentele şi jocurile de culise, iar dacă se va dovedi ca anumite echipaje au decurs la astfel de practici, acestea vor fi excluse din următoarele două sezoane ale CCR 2017.

  ➡ Articolul 12 – În cazul apariţiei unor abateri de la Regulile OSM şi de la Battlepedia, echipajele vor depune toate eforturile pentru a soluţiona problema pe cale amiabilă şi vor anunţa organizatorii despre decizia luată, prin postarea pe topicul etapei. În cazul în care nu se ajunge la un consens cu privire la penalizări, se va proceda conform Articolului 13 de mai jos.

  ➡ Articolul 13 – În cazul în care nu se ajunge la o înţelegere amiabilă între echipaje, rapoartele privind abaterile de la prezentul Regulament vor fi postate pe topicul etapei, şi vor fi adresate de către capitani unui membru Staff Organizator în termen de cel mult 48 ore de la producerea evenimentului. După acest termen, plângerile nu vor mai fi luate în considerare şi nu se va emite nici o penalizare.

  ➡ Articolul 14 – Intrarea în această competiţie presupune acceptarea implicită a prezentului Regulament; Nici un echipaj participant nu va putea invoca necunoaşterea acestuia.

  D. INSTRUCTIUNI MODERATORI DE LIGA

  Compensație fonduri club: Nu permite compensație pentru fondurile clubului.
  Cronometre: Nu mai permite finalizarea instant a cronometrelor.
  Ligile vor fi create între 20:15h si 21:30h (ora României).

  Nota:

  • Organizatorii acestei competitii isi rezerva dreptul de a modifica oricand prezentul regulament astfel incat aceasta competitie sa sa desfasoare in cele mai bune conditii.

  • Fair Play este sloganul pentru CCR 2017.

  Bafta tuturor !!! !!! !!!

 • Spanish Users

  Rezumat pentru runda 1:

  • Runda 1 - echipaje participante:
   6. ROMANIAN LIONS – confirmat ( locul 42 )
   7. ROMANIAN NEW GENERATION – confirmat ( locul 63 )
   8. The Joker – confirmat ( locul 95 )
   9. DRACULA RO LAND – confirmat ( locul 104 )
   10. REVOLUTIONISTS ACADEMY – confirmat ( locul 176 )
   11. COMPETITII – confirmat ( locul 270 )

  • Extragerea pentru prima runda se va face pe 30.01.2017 ora 20:30 (ora Romaniei)

  • Data limita pentru postarea line-ului: 04.02.2017 ora 23:59 (ora Romaniei)

  • Data de incepere a primei runde: Ligile vor fi create între 20:15h si 21:30h (ora României) in data de 06.02.2017

  • INSTRUCTIUNI MODERATORI DE LIGA:
   Compensație fonduri club: Nu permite compensație pentru fondurile clubului.
   Cronometre: Nu mai permite finalizarea instant a cronometrelor.

 • Spanish Users

  Tragerea la sorti Runda 1:

  alt text

  Meciul 1: ROMANIA NEW GENERATION (Gazde) Vs COMPETITII (Oaspeti)
  Meciul 2: REVOLUTIONISTS ACADEMY (Gazde) Vs The Joker (Oaspeti)
  Meciul 3: DRACULA RO LAND (Gazde) Vs ROMANIAN LIONS (Oaspeti)

  • Articolul 4.3 – Fiecare echipaj va avea obligaţia să posteze line-up-ul din Runda 1 până în data de 04.02.2017, ora 23:59 (ora României).
   Notă! Menționăm că nepostarea line-up-ului aferent acestei runde până la ora stabilită, atrage după sine descalificarea din CCR 2017.

  Mult succes tuturor !!!

 • Spanish Users

  alt text

  • Fiecare echipaj va avea obligaţia să posteze line-up-ul din Runda 1 până în data de 04.02.2017, ora 23:59 (ora României).

  • Toate ligile pentru prima runda trebuiesc create între 20:15h si 21:30h (ora României) in data de 06.02.2017.

  • Fiecare echipaj trebuie sa furnizeze unu (sau mai multi) moderatori de ligi cu suficienta disponibilitate pentru a crea liga si trimite invitații în acel interval de timp.

  • Fiecare echipaj trebuie sa desemneze un capitan.

  • Instructiuni moderatori de liga:

  alt text

 • Romanian Users

  CCR 2017 Runda 1 - RNG vs Competitii

  ob 1 - Olimpia - Chingy178
  ob 3 - Vida - DanBaban
  ob 5 - Platense - Simy13
  ob 7 - Real Espana - unu1unu1
  ob 9 - Juticalpa - rebelde 007 (PM) (Cap)

 • English Users

  CCR 2017 Runda 1 - RNG vs Competitii

  Ob 1 - Real Sociedad - JRousseau
  Ob 3 - Motagua - Costynson
  Ob 5 - Victoria - Lays2604
  Ob 7 - Honduras - cata55dq
  Ob 9 - Marathon - Emil Boss (C)


 • CCR 2017 Runda 1 - DRL vs R-Lions

  Ob 1 - Real Sociedad - Adi Chivu (PM)
  Ob 3 - Motagua - Bodea Tudor
  Ob 5 - Victoria - dumi196
  Ob 7 - Honduras - helga15 (C)
  Ob 9 - Marathon - cristi10ab


 • Succes, slabilor! 😛


 • @VlaD-I Multam! Ce sa-i faci nu toti suntem fosti castigatori CCR 😃


 • @VlaD-I Multumim! Dar la 1,78 înălțime cu 105 kg,nu știu dacă sunt slab.🍻


 • @VlaD-I
  N-avem nevoie de succes, mă abțin de la comentarii inutile, să nu uităm că din 4 întâlniri oficiale care le-am avut, în 3 ți-ai luat-o peste năsuc(Noroc cu loturile alea că altfel.. ^^.) Peace.

 • Spanish Users

  Incercati sa nu umlpleti topicul cu discutii inutile care nu au legatura cu prima runda CCR 2017. Multumesc !


 • Ce ai domle? Era o gluma nevinovata. Ce te simti asa lezat? In fine, sa fii sanatos.
  PS: nu stiu de cate ori ai castigat tu impotriva mea, asa ca mai bine nu dezvoltam subiectul.


 • @Adi-Chivu Uite aici un raspuns care-mi place 🙂 . Bafta si sa ne vedem cu bine.


 • @VlaD-I
  Ca să-ți răspund la întrebare, în Cupa Tacticilor te-am bătut și acasă și în deplasare, iar în bătălia din WCC, te-am bătut la mine acasă, ambii cu TC dar însă tu cu lotul mult superior, o zi bună.