winst/verlies reeks weg sinds nieuwe update?

 • Dutch Users

  Sinds de osm app is geupdate, kun je niet meer bij de ranglijst zien wat de clubs hun laatst gespeelde wedstrijden hebben gedaan. Voorheen was het zichtbaar hoe de laatste 5 wedstrijden reeks eruit zag qua winst gelijk of verliezen. Nu niet meer.
  Ik stoor me hier mateloos aan, en weet van meer managers dat zij zich hieraan irriteren.
  Kan dat weer terug veranderd worden aub??
  En ja, ik weet dat als je tegen een club speelt, er in het home menu zichtbaar is wat de reeks is van die specifieke club, en natuurlijk heb je nog wel het reeksen overzicht op de osm app, maar dat was hiervoor ook al. maar het gaat mij dus meer om een globaal overzicht van alle clubs in de ranglijst, dat je makkelijk kan zien wat de win/verlies frequentie is van de clubs.

  Graag reactie.
  Groetjes.

 • Moderator NL

  @jkwadraat_nl

  Welke app gebruik je (Android of iOS) en welke versie heeft je app? Verder ook een screenshot posten graag.

 • Dutch Users

  0_1566821728819_Screenshot_20190826_140953_com.gamebasics.osm.jpg

  Normaal staat er achter Dv-Dt een reeks met gespeelde wedstrijden, en aangegeven of die gewonnen, verloren of gelijk zijn gespeeld. Dat is dus niet meer zo.

  Ik heb een android.
  Osm app versie: 3.4.36.2

 • Moderator NL

  @jkwadraat_nl

  Wegens resolutieproblemen op de Android app moest de vorm verplaatst worden naar het homescherm. Dit had ook te maken doordat een bug de statistieken van het aantal wedstrijden gespeeld, gewonnen, verloren en gelijkgespeeld niet toonde. Nu dat weer goed staat, was er helaas geen ruimte meer voor de vorm van de laatste 5 wedstrijden.

  Je zal het dus moeten doen met de vorm op het homescherm.