Destek
-
Sayın OSM yöneticileri benim 4 gündür 3 oyuncum satılmış a kişinin 4 günde 18 oyuncusu satılmış bu mu şans faktörü hızlı al sat ile 80 lik oyuncu 45 milyona satılmıyor rakip 45-50 üzeri pazara oyuncu koyuyor 1 saat içerisinde satılıyor ama ben değerinden düşük fiyata oyuncu koyuyorum pazara ama satılmıyor lütfen artık bu işi düzeltiniz. Şans faktörü değil bu oyunun adaletsizliği eğer böyle devam ederse illegal transfer yapacağım.
-
@themenagerdragon Merhaba, gerekli cevap Destek bu konuda zaten verilmiş, gereksiz başlık açmanız ceza almanıza sebep olabilir. Ayrıca OSM kurallarını ihlal ederseniz hesabınızı kaybedebilirsiniz.
-
@revengeiscoming zaten KRALOVİÇ69 hesabımı boş bir sebepten dolayı kapattınız bu hesabı da kapatmazsanız kapatın umrumda değil OSM hile yapmayı bazı menajerlere ayrıcalık yapmayı bıraksın önce sonra da eşitlik ve adil oyundan bahsetsin. Bana mantıklı cevap verene kadar aynı şeyi yazacağım OSM hile ve şike yapmayı bıraksın adam gibi bıraksın oyunumuzu oynayalım
-
@TheMenagerDragon , oyun yöneticisi @RevengeisComing değildir.Ayrıca yaptığınız davranış ve kullandığınız sözler hatalıdır.Sorunuza cevaben de evet şans faktörü etkilidir.Bu oyunun futbol menajerlik oyunu olduğunu unutmayın.Ayrıca hile yapan kişiler cezalandırılır.Hesabı süresiz olarak uzaklaştırılır.Bu durumla karşılaşmak istemiyorsanız söylediğiniz sözleri davranışa dökmeyiniz.
İyi Oyunlar
-
@themenagerdragon said in Destek:
Sayın OSM yöneticileri benim 4 gündür 3 oyuncum satılmış a kişinin 4 günde 18 oyuncusu satılmış bu mu şans faktörü hızlı al sat ile 80 lik oyuncu 45 milyona satılmıyor rakip 45-50 üzeri pazara oyuncu koyuyor 1 saat içerisinde satılıyor ama ben değerinden düşük fiyata oyuncu koyuyorum pazara ama satılmıyor lütfen artık bu işi düzeltiniz. Şans faktörü değil bu oyunun adaletsizliği eğer böyle devam ederse illegal transfer yapacağım.
KRALOVİÇ69 adlı hesabınız süresiz olarak kilitlenmiştir ve açılmayacaktır.