Magyarország futball válogatottja
-
Jöhetnek az esélylatolgatások, vélemények a nemzeti 11-el kapcsolatban.
-
A pillanatnyi állás a következő:
Milyen esélyeket láttok a következő mérkőzésre?
Ki lehet a mérkőzés nyerő embere?
Hát az EB-re való kijutásra milyen esélyeket láttok?
-
A szlovákokat a horvátok jól kitömték, még a 4-esnek örülhettek. Walesnek is nagyon nyögvenyelős volt az azeriek elleni meccs. A horvátokat szerintem a magyarok nem fogják tudni maguk mögött tartani, de a második helyre van esély, ha ennyire gyengélkedni fog a másik 2 erősebb csapat. Az biztos, hogy szlovákiát otthon megkellene verni és wales ellen is idegenben jól jönne az x.
-
@sir-varga-sándor
Kár azért a szerencsés 84ik percbeli Walse-i Bale gólért.Jol jött volna ha Azerbajdzsán kihúzza az X-et.Nem beszélve arrol,hogy az első Walse-i gól meg egy öngól volt.
Nagy szerencsével tartották otthon a 3 pontot.
-
Niké szelvényemen Walesre fogadtam, úgyhogy én nem sajnálom
-
@sir-varga-sándor
És a többi meccs bejött?
-
30 meccses szelvény, 50 centért tettem, 65 eurót nyerhetek belőle. Eddig 9 meccs jött, és a mai meccsekből is 3 kedvezően alakul eddig.
-
@sir-varga-sándor
Na hajrá a HUN-SVK meccsre mi mit raktál?
Amúgy az SVK keretből vannak hiányzók? eltiltás, sérülés stb.
-
Őszintén, magyar meccsre nem szeretek tenni, mert az érzelmek gyakran elviszik az embert. Másrészt ismerjük, hogy bármi kitelik a magyaroktól és a szlovákok is kitudja mennyire szívják fel magukat erre a meccsre.
Pekárik hiányzik a védelemből, többiek kb. megvan mindenki. Sok a fiatal, horvátok megmutatták nekik hogy kell focizni.
-
@sir-varga-sándor
Na hátha adunk mi is egy kis korrepetálást...
Megelégednék a felével egy 2-0-ás magabiztos sikerrel.
-
Azért ha megérdemlik a 4-est, nem kell zsugorinak lenni
-
Elég nehéznek tűnik a további program...
szeptember 9., 20.45: Magyarország–Szlovákia
október 10.,20.45: Horvátország–Magyarország
október 13.18.00: Magyarország–Azerbajdzsán
november 19., 20.45: Wales–Magyarország
-
@sir-varga-sándor
Igaz,hát akkor már a "manita"-t sem sajnálnám tőlük
-
hazai pályán 6 pont, idegenben 1 pont szerintem az elvárható. Ezzel a kijutás is meglenne. Nagyon jól jött a horvátok elleni hazai győzelem, nemhiszem hogy más akárcsak meg is tudná fogni őket a csoportban.
-
Szerintem ha Szlovákiát és Azerbajdzsánt verjük,valamint nem kapunk ki nagyon a horvátoktól,akkor a 2 hely meg lehet.Viszont ezt tudják a szlovákok is,és szerintem jóval erősebb a csapatuk a miénknél.De hátha....
-
Igen, ezt azért be kell látni, hogy keret alapján csak az azeriektől vagyunk jobbak. De hát dőlt már a papírforma nem egyszer és ahogy mondtam, a szlovákok nincsenek formában.
-
@sir-varga-sándor
Egy a szlovákok elleni győzelem nagyot lendíthet az esélyeken...
Szlovákia startbol ki lenne ütve és onnantól már egy Azerbajdzsán elleni hazai győzelem esetén már csak azt kell nézni,hogy Walse mennyi pontot veszít hozzánk képest...
És az utolsó fordulóban tudni fogjuk hogy Walse-ben mi kell? győzelem/döntetlen/vagy minimális vereség(a gólkülönbséget tekintve)
Mindent összevetve úgy érzem ha legyőzzük Szlovákiát,akkor nagy eséllyel meglesz az EB
Ria Ria Hungária
-
És hibáztak a horvátok...
-
Győzelem esetén a csoport élére ugorhatuk:
-
A mi kezdőnk: