Mobil uygulama/Hesap Bloke uyarısı
-
Merhaba değerli forum yetkilileri,oyunun mobil uygulamasında hesaptan çıkış gibi bir özellik olmadığından ben dahil bir çok kişi muzdariptir eminim.İlk sorum oyunun bu hususta bir değişikliğe gitmesi muhtemel mi?
İkinci sorum ise hesabıma giriş yaparken yanlışlıkla çok kez şifreyi yanlış girdim ve hesabım bloke oldu,1 gündür hesabıma girmeye çalışırken aynı hatayı alıyorum,bu bloke durumunun süresi ne kadardır?
Teşekkürler. -
@metnertrk yetkililer bir bakabilir mi?
-
@metnertrk Merhaba ilk sorunuzdan Osm kurallarını okumadığınızı çıkarıyorum birden fazla hesap kullanımı yasaktır. 2.olarak hangi hesaba girerken bloke oldu yazısını alıyorsunuz eğer bu hesabınızdan başka hesap ise yine 1. cevaba geri dönüyoruz birden fazla hesap kullanımı yasak
-
@cnytakn playmaker6161 adlı hesabımı artık oynamak istemediğim için silme kararını aldım,lakin hesabım bloke olduğu için masaüstü sitesinden hesabıma girip silme işlemini gerçekleştiremiyorum.
playmaker6161 adlı hesabım ile mobil uygulamaya giriş yaptığım için ve mobil uygulamasa hesap değiştirme gibi bir durum olmadığı için bu hesabı silmek istiyor ve metnertrk adlı hesabım ile mobil uygulamayı kullanmak istiyorum.
umarım sorunumu açıkça anlatabilmişimdir,yardımcı olmanız dileğimle... -
@metnertrk 3 hesabınız var @Seküler-Menajer , dahil size yardımcı olamıyoruz.