• Romanian Users

  Mai sus aveti o mostra de limbaj suburban din partea unui membru al echipajului ro mania, unde probabil se tolereaza o astfel de exprimare!

  Am facut deja plangere impotriva acestui individ, la stafful vorbitor de limba engleza, dar postez si aici pentru ca membrii comunitatii romanesti sa vada "fata ascunsa" a acestuia, si implicit a echipajului din care face parte, precum si pentru stafful vorbitor de limba romana, pe care-l rog sa ia masurile care se impun in aceasta situatie.

  alt text

  De asemenea, astept cu nerabdare solutionarea incidentului in care a fost implicat un alt membru al echipajului ro mania, care a folosit un limbaj la fel de "colorat", semn ca nu a fost doar o intamplare primirea acelor mesaje pe chatul OSM, ci este o practica des intalnita la acest echipaj.

  Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuia, dar nu am gasit niciun alt topic care sa se potriveasca.

 • Romanian Moderator

  Cat despre mesajele private din joc, exista optiunea de Raporteaza trișor. Fa raport si cineva in masura se va ocupa de aceasta situatie.

  Cat despre mesajele de pe forum, oricine incalca regulamentul va fi penalizat fara doar si poate.

  Voi inchide acest subiect, deoarece vrem liniste si pace, nu alte discutii inutile ce nu au legatura cu forumul sau competitia.

 • Romanian Moderator

  Am sters si acele imagini cu mesajele voastre private. Suntem pe un forum public, in care astfel de cuvinte nu isi au locul.
  Repet, faceti raport catre oricare staff doriti si asteptati decizia dansilor!