Jelentés
-
Sziasztok! Jelentettem az egyik menedzsert illegális igazolásokért, de nem kaptam visszaigazoló emailt. Nézzetek utána legyetek szívesek! A 2. al fiókomba az Torinót irányítom. 1. voltam. Kikaptam a Veronától 0-6-ra. megnéztem a csapatát, és elég erős a kerete. Hogy csinált ilyen erős keretet 12 forduló alatt? Hát így könnyű, hogy 4 csapat is a segítségedre van! Udinese, Parma, Sampdoria, Genoa. Ui: Hányok az ilyen gerinctelen emberektől.
-
@Boros-Zoli Mit írtál le a jelentésbe és mi volt az indok?
-
Már nem emlékszem, de valami olyasmit, hogy a verona menedzsere illegális igazolásokat hajt végre
-
@Boros-Zoli ezt értem,de szerinted mi az "illegális igazolás" ?
-
A visszaigazolást küldő rendszer nem működik jól, ha csalót találtál, inkább jelentsd a hu.support@onlinesoccermanager.com címen.
-
@STAR-WARS-67 Pl: Soler Udinese - Hellas Verona 16,8M-12,6M Okt.10.
-
@Boros-Zoli mivel én is most jelentettem,így meg tudom mutatni.
-
@Boros-Zoli tehát ezek az áron aluli eladások és max. áron értékesített játékosok 2 egyazon egyesület között,szerintem szabályszegés.Ezt az OSM-ben multizásnak hívjuk.Ráadásul mindketten albánok.Viszont ha jelentetted,kapsz egy e-mailt.S azon keresztül aktiválnod kell a jelentést.
-
@Boros-Zoli said in Jelentés:
@STAR-WARS-67 Pl: Soler Udinese - Hellas Verona 16,8M-12,6M Okt.10. Soler Hellas Verona-Udinese 18,0M-42,0M Okt.16. Tehát, áron alul vesz játékost és ugyanannak a csapatnak eladja háromszoros áron
-
@Boros-Zoli Legalább 3 ilyen adás-vétel szükséges egy jelentéshez.
-
@STAR-WARS-67 szabálytalan igazolásnak hívjuk , a multizás az amikor több felhasználója van.....
-
@deporemil nekem nyóc,a sz..r az sz.r,de hívhatjuk kakának,fosnak és fekáliának is..
-
@STAR-WARS-67 4 csapat volt a segítségére
-
@Boros-Zoli Ha megkere sed a Manager nickjét,a jobb felső sarokban találsz egy "Manager jelentése" feliratot.Azt nyisd meg és írdd le a csalás mibenlétét.Ezután küldd el,és kapsz egy e-mailt,ahol aktiválnod kell a jelentést.Ezután már a bírákon múlik,hogy megalapozottnak tartják-e a gyanúdat.Ha igen,akkor 3 napon belül eltűnnek a ligából a kérdéses Managerek.
-
@Boros-Zoli Ha bebizonyosodik a gyanúd,egy ilyen tartalmú e-mailt kapsz benne az ítélettel (nem váddal..:)..)
-
A spam mappába volt a visszaigazoló email. Már eltűnt mind az 5 menedzser akik összejátszottak.