• Dutch Users

  Als ik op de ranglijst kijk zie ik bij mijn naam 's1' staan, maar die managerpunten die ernaast staan zijn van slot 2. Ik zie ook mensen waarbij er niet 's1 s2 s3' staat.

 • Moderator NL

  @Tygo-Vande-Putte_NL

  S1, S2 en S3 is de vroegere aanduiding van subaccounts. Destijds had je namelijk een hoofdaccount en drie subaccounts. Sinds de invoering van OSM 3.0 in 2016 is het hoofdaccount en de subaccounts vervangen voor clubslots (of managerslots). De aanduiding voor die slots is niet verandert, waardoor [S1] nu staat voor clubslot 2. [S2] staat voor clubslot 3 en [S3] staat voor clubslot 4.

  Elk clubslot wordt in de ranking opgenomen, maar alleen het clubslot waarop de meeste managerpunten behaald zijn wordt getoond op je profiel. Doordat jij de meeste managerpunten op je clubslot 2 hebt, zie je in de ranking de aanduiding [S1] achter je managernaam staan. Dit is dus om duidelijk te maken dat het om je tweede clubslot gaat.

  Veel managers speelden al OSM vóór de invoering van OSM 3.0. In die tijd werd alleen je hoofdaccount (nu clubslot 1) opgenomen in de ranking. Al die managers focusten zich dus voornamelijk op dat hoofdaccount, waardoor ze daar de meeste managerpunten op hadden. Dit is dan ook de reden dat je bij veel managers de aanduiding [S1], [S2] of [S3] niet achter hun naam ziet staan.

  Dit is dan ook geen bug, maar de manier om aan te duiden om welk clubslot het gaat.