Sifre Maili hala gonderilmediii
-
********Allah aşkına yardım edin admin Bey neden destek ekibi mail adresim bu kadar geç mail yollayacak 72 saat dediniz 48 saat geçti ama önemli maçlarım var Hesabımı doğruladım tüm sorduğunuz soruları doğru cevapladı daha ne yapabilirim niye bu kadar yavaş ilerliyorsunuz lütfen hesabımı şifresini yollayın oyunu bırakmak zorunda kalacağım sırf o kadar emek verip para verdin diye bırakmak istemiyorum Lütfen bana yardım edin lütfen oyundaki Manager adam firommmm gereken tüm bilgileri size söyledim ama hala dönüş gerçekleşmedi 72 saat niye lütfen artık şu mail adresime mail yollayın hesabıma giriş yapayım Allah rızası için ya
-
@Aktipp Merhaba, destek ekibine tek mail atanın siz olmadığınızı unutmayın. Cevabınız gelene kadar sabırlı olun ortalama 72 saat içinde size geri dönüş yapılacaktır.
-
@Aktipp Ayrıca buraya yazmak için bile olsa çoklu hesap kullanmak yasaktır. Bu hesabınızı silin, destek ekibi kural ihlali yapanlara yardım etmez.
-
@RevengeisComing tamam abi siliyorum ama ne olur yardim edilsin
-
@hustundel Firommmm abi vallaha abi cok para harcadim emegim var abi 3 gun olucak donus yapilmadi lutfen abi ya bugun ligde inemli macim vardi yenildim be abi 2 liye geriledim lutfen allah askina yardim abi