Menajer Puanı
-
2009 dan beri oynuyorum bu hesapla. 3000 civarında maça çıktım. çok sayıda şampiyonluğum var ama menajer puanıma baktığımızda 2. ve 3. sayfamda 250 maça çıkmama rağmen hemen hemen aynı seviyedeler. Hesaplamada bir hata olduğunu düşünüyorum. Sürekli şampiyon veya en kötü hedefinin üzerinde biryerde ligi bitirmeme rağmen
-
@drklgökdeniz Merhaba,
Her bir kulüp sayfasının bağımsız sıralaması vardır. Eğer 4 kulüp sayfasında da kulüp yönetiyorsanız 4 farklı sıralamanız olur. Profilde gösterilen sıralama en yüksek puana sahip olduğunuz kulüp sayfasının sıralamasıdır. Sıralamanıza etki eden menajer puanlarının hesaplanması şu şekilde olur:
Son 180 günde toplanan menajer puanlarının %100'ü sıralamanıza etki eder
180 günden sonraki 520 günde (180-700 gün arası) toplanan menajer puanları %1'i bulana kadar her gün azalan bir oranda sıralamanıza etki eder.
700 günden daha eski bir zamanda toplanan menajer puanlarının %1'i sıralamaya etki eder.Lütfen oyun kurallarını okuyun. İyi oyunlar.
-
sadece 1.menajer sayfamdaki bitirdiğim liglerdeki kazandığım menajer puanlarımı topladım.167.979 puan yapıyor ama profilimde 1.sayfamda 12.011 puan yazıyor
-
@MehmetCetinTD said in Menajer Puanı:
@drklgökdeniz Merhaba,
Her bir kulüp sayfasının bağımsız sıralaması vardır. Eğer 4 kulüp sayfasında da kulüp yönetiyorsanız 4 farklı sıralamanız olur. Profilde gösterilen sıralama en yüksek puana sahip olduğunuz kulüp sayfasının sıralamasıdır. Sıralamanıza etki eden menajer puanlarının hesaplanması şu şekilde olur:
Son 180 günde toplanan menajer puanlarının %100'ü sıralamanıza etki eder
180 günden sonraki 520 günde (180-700 gün arası) toplanan menajer puanları %1'i bulana kadar her gün azalan bir oranda sıralamanıza etki eder.
700 günden daha eski bir zamanda toplanan menajer puanlarının %1'i sıralamaya etki eder.Lütfen oyun kurallarını okuyun. İyi oyunlar.
Cevap için teşekkürler