Navigation

• Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Search

Oyuncularım satılmıyor

Destek
    4
    5
    59
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • sedmayl_1
      sedmayl_1 Turkish Users last edited by

Lig başlayalı 7 gün oldu M.City ile oynuyorum 5 gündür 1 tane oyuncum satılmadı değerleriyle sürekli oynuyorum azaltıp çoğaltıyorum ama asla satılmıyor.Lig ortalamasının üstünde oyuncular satmıyorum satışa koyduğum oyuncular 5-6 gün önce al sat yapmak için aldığım 75-85 arası oyuncular ligde ki diğer bütün takımlar gece gündüz transfer yapıyor ama ben takım değerimi arttıramıyorum. Sebebi nedir?

RevengeisComing 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • ömeracar
        ömeracar Turkish Users last edited by

Merhaba, benim bu oyunda gözlemlediğim kadarıyla genelde büyük fiyatlara satışa koyulan futbolcular gece 02:00 ile 06:00 arasında sistem tarafından satılıyor.

sedmayl_1 1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • RevengeisComing
          RevengeisComing Turkish Moderator @sedmayl_1 last edited by

@sedmayl_1 Merhaba, sorularınızı Destek bölümünde sorun ve başlık açmadan önce forumda arama yapın lütfen.

https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/47493/transfer-sorunu/4

@ömeracar Yüksek fiyata koyulan oyuncuların özellikle belirli bir saat aralığında gitme durumları yok şans meselesi. Transfer simülasyonu 06:00 sonrasında başlayan liglerde ne olacak o zaman 🙂

sistematikci 1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • sedmayl_1
            sedmayl_1 Turkish Users @ömeracar last edited by

@ömeracar evet doğru ama benim oyuncularım satılmıyor ligde bulunan bütün menajerler rahat rahat satarken ben satamıyorum.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • sistematikci
              sistematikci @RevengeisComing last edited by

@RevengeisComing said in Oyuncularım satılmıyor:

@sedmayl_1 Merhaba, sorularınızı Destek bölümünde sorun ve başlık açmadan önce forumda arama yapın lütfen.

https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/47493/transfer-sorunu/4

Cevap için teşekkürler 👍

1 Reply Last reply Reply Quote 0
              • 1 / 1