Hesaplarımın haksız yere uzaklaştırılması
-
Değerli dostlar, bildiğiniz üzere son günlerde omrtrkbyr 16 hesabından pek çok kere moderatörlerimiz konusunda, oyundaki adaletsizlik ve forum kuralları üzerine açtığım konular aşikardır.
Bir kaç saat önce ne yazık ki uzaklaştırıldığımı gördüm. Muhtemelen bana multi hesaptan dolayı engelleme verdiniz. Lakin ben sizlere açıklama da yapmıştım üstelik. Ama sizler için tekrar yapacağım.
Omrtrkbyr 16 hesabımın şifresi ile ilgili sorun oluştuğu ve arkadaşlarımız ile yeni bir lige başlayacağımız için omrtrkbyr07 hesabını açmıştım. Ve omrtrkbyr07 hesabını oyunu oynamak, omrtrkbyr 16 hesabımı da forumda güncellemeleri okumak her hangi bir durum olduğunda yorum yapmak için kullanıyordum. Bunu anlatalı da üstünden 35 gün geçmiş...
Ama işte ne hikmetse anlatıyoruz ya burada bazı durumları, bir takım oyunculara ağır geldi sanırım... Bu yüzden multi ban (tabii henüz nedenini bilemiyorum) 35 gün sonra rast gele görülerek uzaklaştırıliyorum.
Burada Türklerin anlayacağı bir şekilde derdimi anlatacağım bundan sonra;
Bu oyuna hem paramı hem vaktini harcamış 27 yaşında bir matematik öğretmeni olarak söylüyorum, maddiyat sizlere kalsın ama zamanın telafisi yoktur. Belki bugün bu yaptığınızın hesabını vermeyeceksiniz ama yukarıda Allah var. (iman eden moderatörlerimiz ne demek istediğimi çok iyi anlamıştır)
İsteyen moderatöre telefon numaramı ve adresimi mesaj yoluyla verebilirim. Bir dertleri varsa buyursunlar dinlerim... Ama yapıcılığın sonucunun yıkıcılik olması hiç bir varlığa yakışmaz.
Her oyuncuya iyi değil "şanslı" oyunlar dilerim.
-
Merhaba ,
Ceza almış iseniz lütfen bizimle mail yolu ile iletişime geçin. tr.support@onlinesoccermanager.com adresine probleminizi detaylı bir şekilde yazarsanız cevap verilecektir.