Előkészület
-
Scott---Az miért van,hogy X bajnokságban a rendszer jelez 4 előkészületi napot s miután aláírom a szerződést,este már kezdődik a bajnokság.Hová tűnt a 4 nap? S ez nem egyedi eset,többször beleestem ebbe.
-
Azért, mert valószínűleg az utolsó, negyedik előkészületi napon csatlakoztál a ligához.
-
@scottibrahim --aha,csak akkor nem azt kellene kiírni hogy 4 nap ,hanem hogy 1 nap van hátra az előkészületekből ! szerintem ! eddig egyszer mondtam le s pont emiatt,mert ott 4 előkészületi nappal berakott a 4. fordulóba.A régi rendszerben jobb volt hogy lehetett a serverek között válogatni.S az is,hogy a befejezett bajnokság után a rendszer felajánlotta hogy ugyanabban a bajnokságban szeretném-e folytatni...
-
Nem értem a problémát... csapatválasztásnál világosan látszik, hogy hányadik fordulónál tart a liga és az is, hogy hány előkészületi nap van vissza, ha még nem kezdődött el.
-
@scottibrahim pont erről beszélek ! csapatválasztásnál 4 előkészületi napot láttam,aláírtam a szerződést és azonnal kezdődik a bajnokság !! nincs a feltüntetett 4 előkészületi nap !
-
Hol választottál csapatot? Weboldalon vagy valamelyik telefonos alkalmazásban?
-
@scottibrahim weben-Üzbegisztán
-
Tehát ha jól értem, akkor csapatválasztásnál azt írta, hogy "Hátralévő előkészületi napok: 4", de belépés után kiderült, hogy már aznap indul a bajnokság.
-
@scottibrahim igen
-
@STAR-WARS-67 ha nem is azzonnal,de tegnap írtam alá,s ma kezdődik---és a szerződésen is 4 előkészületi nap volt feltüntetve
-
Megnézem majd... előfordulhat, hogy fordítási hiba.
-
ok-bár most már mindegy..a legrosszabb azonban az,hogy annyira az előkészületi napokra koncentráltam,hogy nem figyeltem hány manager van.S csak később láttam hogy egy se,Hát tesztbajnokságnak elmegy..:)