• Romanian Moderator

  Tragerea la sorţi a grupelor pentru turneul final Euro 2020 a avut loc la Bucureşti. România va juca în grupa C, alături de Olanda, Ucraina şi Austria în cazul în care va trece de cele două meciuri din playoff-ul Ligii Naţiunilor.

  alt text


 • Cu părere de rau, nu cred ca vom juca la euro. Ar fi o păcăleala sa jucam, iar ne vom crede zeii fotbalului dacă vom ajunge la euro. Dacă ajungem și ne dam seama ca e o întâmplare și sa ne mobilizam pentru viitor, da, sa ne calificam, dar decât sa ne calificam și sa credem ca suntem foarte buni și sa nu ne revenim, degeaba ne calificam.
  Legat de grupa, suntem clar cea mai slaba echipa(dacă vom ajunge acolo) și nu văd sa avem șanse. Nu e vorba de mentalitate, cum spun mulți ca ne trebuie gândire de campioni..nu, ne trebuie valoare, asta e cel mai important lucru.

  Cu toate acestea, susțin echipa României 🇹🇩 si ar fi frumos sa jucam la acest euro din punct de vedere istoric cel puțin. (Orice organizatoare de meciuri de la euro/mondial a participat la acea competiție)

 • Romanian Users

  Frumoasa grupa F 😁😁