İllegal Transfer/Çoklu Hesap
-
Merhaba,
Öncelikle buraya bu konuyu açmanın yanlış olduğunu oyun içerisinde report yapmam gerektiğini biliyorum. Ancak ortada olan bir durumda ne kadar detaylı bakılıp incelense de report kararı tatmin etmediğinden sorunum için buraya yazıyorum.
Konuya gelecek olursak Getafe ile İspanya liginde belli bir zaman sonra barcelona takımından liderliği aldım. Ancak bu sırada ligde istifa edilmiş iki takım olan Sevilla ve Celta Vigo takımları kullanıcılar tarafından alındı. Bende lig tablosunda yer alan menejer listesinden sürekli bir şekilde giriş çıkışlarını takip ettim. Ligin sonlarına gelirken Sevilla takımı ile maçım vardı. Sevillanın kullanıcısı daha önce Barcelona ile aralarında transfer yapmıştı. Bu transferlerde takım ortalamasına göre düşük profilli oyuncular yüksek fiyattan Sevilla ve Celta Vigo takımlarına satılmıştır. Daha sonrasında Sevilla'nın kullanıcısı 10 gündür de kullanıcısına giriş yapmamıştı. Ancak benimle oynayacağı gün maliyetine Barcelona'dan Sevilla takımına transferler yapılmış. Üstüne gizli ve özel antreman yapılmıştır. Durumu fark ettiğimden dolayı
report kısmından ilgili menejeri şikayet ettim. Ancak üç gün sonunda gelen mailde suçlu bulunmamıştır dendi. Şimdi bu durumda benim anlamayıp destek istediğim nokta şikayet edilen menejerle ilgili nasıl bir detaylı titiz bir inceleme yapılmaktadır? Yalnızca IP adreslerine mi bakılıyor? Eğer durum buysa ben de arkadaşlarımın kullanıcıları üzerinden birçok kullanıcı alıp rakiplerimi zorlama hakkına sahip miyim? Bu şekilde illegal transferler yapabilir miyim? Yapamıyorsam ki öyle sanıyorum yapamamam gerekli, neden bunu yapanlara herhangi bir şey yapılmıyor? -
@Sir-Kaan-Taş Merhaba ,
Son gönderdiğiniz raporda incelenmiş ve kullanıcıda herhangi bir hile tespit edilememiştir.
Her şikayet edilen menajerin en ince ayrıntısına kadar detaylı bir şekilde incelendiğini bilmenizi isteriz