"Bu transferi yapamazsın çünkü Kurallara aykırı" Hatası!
-
Merhaba OSM Severler bugün böyle bir hata alıyorum transfer listesinde ki ligden bir takımın oyuncusu almak istediğimde böyle bir hata alıyorum. "Bu transferi yapamazsın çünkü Kurallara aykırı." Teklif yapmak istediğimde ise "An error has occurred." diye bir hata alıyorum acaba bu hatanın sebebi nedir bilen var mı internette arama yaptım bir şey bulamadım. Lütfen yardımcı olur musunuz? Ekran Görüntüsü de ekledim. Şimdiden Teşekkürer İyi Oyunlar...!![alt metni]( görsel url) ![alt metni]( görsel url)
-
@japsomostu Merhaba
-
Probleminizi hangi slotta ve hangi oyuncuya teklif verdiğinizde yaşadınız ?
-
Sadece belirli bir oyuncuya teklif yaparken mi yoksa her oyuncuya yaptığınız teklifte mi bu hatayı alıyorsunuz ?
-
Hem uygulama hem web üzerinde aynı problemi mi yaşıyorsunuz ?
Daha detaylı bilgi verebilirseniz yardımcı olabiliriz.
-
-
@Hestera said in "Bu transferi yapamazsın çünkü Kurallara aykırı" Hatası!:
@japsomostu Merhaba
-
Probleminizi hangi slotta ve hangi oyuncuya teklif verdiğinizde yaşadınız ?
-
Sadece belirli bir oyuncuya teklif yaparken mi yoksa her oyuncuya yaptığınız teklifte mi bu hatayı alıyorsunuz ?
-
Hem uygulama hem web üzerinde aynı problemi mi yaşıyorsunuz ?
Daha detaylı bilgi verebilirseniz yardımcı olabiliriz.
Hata Ligde ki sadece bir manajerin takımından oyuncuyu satın almak istediğimde oluyor diğer oyuncları transfer edebiliyorum... Ve sadece Masaüstünden girdiğim için uygulamayı bilmiyorum
-
-
@japsomostu Merhaba
Bahsettiğiniz oyuncu gün içerisinde bilgisayara satılmış olabilir. Bunu kontrol ettiniz mi ?
Lig ve detaylı bilgi veremediğiniz için yardımcı olamıyoruz.