Navigation

• Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Search

Taktik??

OSM: Oyun hakkında
    3
    3
    151
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • AlperAslan_28
      AlperAslan_28 Turkish Users last edited by

Arkadaşlar öncelikle merhaba tottenham ile oyunu oynuyorum kadro değerim 645m ilk 11im

F105
      F105

O106
      O101
      O102
      O100

D104
      D104
      D102
      D102

K104

Bu kadro ile 4-4-2 A ile kanatları kullan oynuyorum rakibim chelsea ve onun kadro değeri ise 645m ve taktik olarak 4-3-3 B kaleyi görünce vur oynuyor alan markajı yapıyor ve ofsayt tuzağı hayır

Deplasmanda oynayacağım ve antrenman kampına gideceğim nasıl bir taktikle oynamam lazım? lütfen yardımcı olur musunuz

Oyun Taktikleri başlığı altında da sordum cevap alamadım

RevengeisComing 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • RevengeisComing
        RevengeisComing Turkish Moderator @AlperAslan_28 last edited by RevengeisComing

@AlperAslan_28 Merhaba, bu forumun kullanılma amacı yalnızca OSM ile alakalı tartışmalar içindir. Taktiksel konularda sadece OSM Taktikleri başlığını kullanmalısınız, taktiksel konularda yardımcı olmak isteyen gönüllü menajerler olursa cevap alabilirsiniz.

https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/49155/taktik-önerisi/5

Hestera 1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • Hestera
          Hestera Community Manager @RevengeisComing last edited by

@RevengeisComing said in Taktik??:

@AlperAslan_28 Merhaba, bu forumun kullanılma amacı yalnızca OSM ile alakalı tartışmalar içindir. Taktiksel konularda sadece OSM Taktikleri başlığını kullanmalısınız, taktiksel konularda yardımcı olmak isteyen gönüllü menajerler olursa cevap alabilirsiniz.

https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/49155/taktik-önerisi/5

👍

1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • 1 / 1