• Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular

Hesabıma giriş yapamıyorum

Destek
    2
    2
    179
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Z
      Zerexcello5 Turkish Users last edited by

Iyi günler kolay gelsin.Benim zerexcello adında menejerliğim bulunmaktadır. Bu hesaba giriş yapamıyorum. E posta şifre yenileme atıyorum ama gelmiyor. esmerserhat_54_24@hotmail.com bu e postam. Kaç yıllık hesabım çok zoruma gidiyor emek verdim dünya sıralamasında ilerliyordum. 70binlerdeydi en son. Hemen hemen 7 8 yıllık hesap. Geçenlerde hata veriyordu girişte bende sildim tekrar giriş yapacaktım ama şifre mi unuttum facebooktan giriş yapamıyorum. Lütfen yardımcı olun. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Hestera 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • Hestera
        Hestera Community Manager @Zerexcello5 last edited by

@Zerexcello5 said in Hesabıma giriş yapamıyorum:

Iyi günler kolay gelsin.Benim zerexcello adında menejerliğim bulunmaktadır. Bu hesaba giriş yapamıyorum. E posta şifre yenileme atıyorum ama gelmiyor. esmerserhat_54_24@hotmail.com bu e postam. Kaç yıllık hesabım çok zoruma gidiyor emek verdim dünya sıralamasında ilerliyordum. 70binlerdeydi en son. Hemen hemen 7 8 yıllık hesap. Geçenlerde hata veriyordu girişte bende sildim tekrar giriş yapacaktım ama şifre mi unuttum facebooktan giriş yapamıyorum. Lütfen yardımcı olun. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Merhaba ,

tr.support@onlinesoccermanager.com adresine mail atarsanız konu ile ilgili yardımcı olabiliriz.

Community Manager : Türkiye
        tr.support@onlinesoccermanager.com

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • 1 / 1
        • First post
          Last post