Navigation

• Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular

Blokada konta

Pomoc
    3
    3
    100
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Fajresss
      Fajresss Polish Users last edited by

Witam, otoz mam pytanie. Mialem konto z 2013r, bardzo dawno nie gralem az do tego roku, gralem w lidze z kumplami, z mojego komputera zaarejestrowal sie moj brat zeby tez z nami pograł, dołączył do ligi w której graliśmy... Dostałem niedawno bana za multi-konto, z moim bratem nie przeprowadziliśmy miedzy sobą żadnego transferu, on wgl chyba tylko dwa razy wszedł na to konto, potem przestał grać... Czy da się to jakoś odrkęcić czy moje konto juz przepadło bo mam rozumieć ten ban jest permamentny?

Liberté, égalité, fraternité.

Byku Duma Warmii 1 Reply Last reply Reply Quote 1
      • Byku Duma Warmii
        Byku Duma Warmii Polish Users @Fajresss last edited by

@Fajresss
        Bardzo możliwe, że obaj dostaliście bana za multi konto. Nie musieliście robić żadnych transferów między sobą, wystarczy, że mieliście ten sam adres IP, co stanowi spore podejrzenie o multi. W takiej sytuacji konta już nie można odzyskać.

75dfe495-2fd3-433f-9ac9-f76607ed7d0f-image.png

1 Reply Last reply Reply Quote 2
        • Dovco_HandF
          Dovco_HandF Community Manager last edited by

Na forum nie dyskutujemy o banach, zawieszeniach, oszustwach i oszukiwaniu. Zapraszam z opisaniem sprawy na e-mail, sprawdzimy, powiadomimy - zwrotnie, osobiście, nie publicznie.

"Imagination is more important than knowledge...“ Albert Einstein

We wszelkich sprawach gry - kontakt z adminami tylko w języku angielskim lub częściowo w języku polskim na >>Polskie Forum>>Pomoc

1 Reply Last reply Reply Quote 3
          • 1 / 1
          • First post
            Last post