• Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular

Android uygulamada kasma sorunu

Destek
    2
    2
    108
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Engin Tokur
      Engin Tokur Turkish Users last edited by

Merhaba. Telefonum Casper via v8 android 4.4.2. Kitkat. Oyunun bazı kısımlarında oyun çok kasıyor. Mesela kasan kısımlar şunlar: kadrodan bir oyuncuyu degiştirmek için yedekten oyuncu seçerken listenin aşağısına doğru kaydırırken kayma efekti kasarak aşağıya doğru iniyor. Bir oyuncuyu transfer listesine eklerken oyuncu fiyatını ayarlamak için daire butonuna basılı tutup sağa ve sola kaydırırken kasıyor ve fiyatı istediğim fiyat olarak ayarlayamıyorum. Kasma sorununu düzeltirseniz. Oynamayı düşünüyorum.

RevengeisComing 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • RevengeisComing
        RevengeisComing Turkish Users @Engin Tokur last edited by RevengeisComing

@Engin-Tokur Merhaba,

Lütfen cihazınızın ayarlarını ve internet bağlantısını kontrol edin. Cihazınızda yüklü bulunan OSM uygulamasının son sürüm olduğundan emin olun. Eğer hâlâ probleminiz devam ediyorsa cihazınızın modelini, cihazınızda yüklü bulunan işletim sisteminin sürüm bilgilerini ve yaşadığınız probleme dair ekran görüntüsünü (kırpmadan) veya ekran videosu paylaşarak tekrar başlık açabilirsiniz.

İyi oyunlar.

Osm Volunteer (27.03.2020 - 19.05.2022)

1 Reply Last reply Reply Quote 1
        • 1 / 1
        • First post
          Last post