LİG 2
-
Gerçekten moderatörün verdiği cevap şaka gibi, okurken gülesim dahi geldi. Dostum birde ligi açmadan yardım istesebilirdiniz diyorun ve bir sebep yokken ligden çıkarılamaz diyorsun, şaka gibi. Benim yardım istememi gerektirmeden siz sorunu düzeltmeye uğraşmanız gerekmiyormuş gibi hem de.İsterseniz gene lig açayım ha? İnsan gibi yardım istiyoruz ne argo ne kötü bir söz ediyoruz, şahsın ligde oynamasını istemiyorum hem şahıs bir şey yapsan ne oluyor ? Bir ligimizde arkadaşımız diye aldığımız bir oyuncu çoklu hesap kullanarak oyuncu satıyordu raporlardık bir şey bulamadık dediler oysa ki transfer geçmişine baksalar bile anlaşılırdı ki biz oyuncular anlamıştık. Gerçekten buysa sizin desteğiniz inanılmaz, diyoruz ki sistemde hata var biz de hatadan dolayı mağdur durumdayız şahıs bizim para verip kurduğumuz ligde bizim istemediğimiz halde oynuyor, belki bu oyuncu 3 gün girmeyecek ve ben o oyuncuyu atacağım ama sonuç ne olacak biliyor musunuz? Adil rekabetin olmasını istediğimiz bu ligde, arkadaşımız bizden geriden başlayacak ve tatsız bir rekabet olacaktır. Ligin moderatoru olduğum halde şahsı atamıyorum bu ayrı bir mevzu şaka gibi. Bu arada şunu da düşünüyorum şahsın arkadaşı yoktur veya maddi durumu yoktur oynamak istiyordur belki siz de bunu düşünüyorsunuzdur ama şöyle bir durum var zaten biz de takımlarımızı aldıktan sonra ligi açacaktık zaten, umarım 'yardımcı olmaya' çalışırsınız ve ayrıca konuyu kilitlemeyinde sizinle sağlıklı bir iletişimimiz olabilsin, iyi çalışmalar.
Not: Şahsın takımının değiştirilmesi gibi bir durum varsa bunu yapabilirsiniz.
-
Gerekli cevap bir önceki başlıkta size verildi. Gereksiz başlıklar açmayınız.
İyi oyunlar.