Hile : Aynı ligde birden fazla hesap kullanımı.
-
Merhabalar,
Hileci "Berkehan02" isimli menajerin benim bulunduğum lig olan Gaziantep takımı (https://tr.onlinesoccermanager.com/Squad/93264542/4) ile birlikte 4 farklı takımı, 4 farklı hesap ile çalıştırıyor. Bu hesaplar : Berkehan02 , Emrhn0202 , EnsureJustice , KiralıkKatil20 . Ve her hesabıyla benim üzerime oynayıp bana karşı antrenman kampına çıkıyor. Bana karşı yapılan antrenman kampları :
2.Kanıtım : Berkehan02 , EnsureJustice ve KiralıkKatil20 hesaplarının geçmiş liglerine bakarsanız bu hilecinin geçmişte de bu gibi hile girişimlerine bulunduğunu ortak liglerden göreceksiniz.
Sizin işinizi kolaylaştıracak ekran görüntüleri
3.Kanıtım : Berkehan02 ile Emrhn0202 adlı hesaplar neredeyse aynı anda kayıt edilmişlerdir. Tam tarihlere buradan bakabilirsiniz :
Diğer belirtilen hesaplar da bu tarihlere yakındır. Bu ligi 72 saatten önce raporu etmeme rağmen henüz sonuçlanmamış ve hala liginiz araştırılıyor olarak bildiriliyor. Ligin eğlencesi zamanla kayboluyor bu adamın geçmişinde de bu gibi girişimleri olmuş. Raporu gönderdiğim zaman da ligdeki "Basaksehir" takımı ile "Kasimpasa" takımını bu hileci arkadaş daha almamıştı. Şimdi bunları da aldı ve ligin oynanmasını berbat bir durum haline getirdi. Sizden ricam acilen bu durumun son verilmesidir. -
@gamechanger34 Merhaba,
Raporlara yoğunluğa bağlı olarak değişebilmekle beraber ortalama 72 saat içerisinde bakılmaktadır, bu süre zarfında lütfen sabırlı olunuz.
Forumlarda hile bildirimi yasaktır lütfen Forum Kurallarını okuyun.
İyi oyunlar.