ÚJSÁGCIKK
-
Scott-Az újság új formája katasztrofális lett.Olvashatatlan a halványkék betű.Ha a játék célja a szemrongálás,akkor jó úton haladunk Légy szi,javasolj változtatást pl fekete betűkre.
-
Halványkék? Én ezt szürkének látom.
-
@scottibrahim legyen szürke,de akkor is olvashatatlan és szemrongáló !! Nem a színen van a hangsúly !
-
@STAR-WARS-67 most néztem meg,s ez már jó !! reggel 5-kor még nem ilyen volt,s én azt reklamáltam
-
@STAR-WARS-67 de ez csak a fő címre vonatkozik ! Maga a cikk továbbra is olvashatatlan !
-
Tehát nem az a gond, hogy megváltozott, csak a betűknek kellene sötétebbnek lenniük.
-
@scottibrahim Így igaz..a főcím kiemelt vastagságú-tökéletes ! De maga a cikkek a halvány szín miatt megerőltető a szemnek.Ha az is sötétebb lenne és kicsit vékonyabb kontúrral mint a főcím,akkor kijelenthető lenne,hogy o.k.
-
Azt hittem, mással is gond lesz. Megnézzük, hogy a közösség hogy reagál az újság megváltoztatására, aztán ha szükséges, akkor nyilván módosítani fognak rajta a kívánt módon.
-
@scottibrahim Nincs forduló válogatottja,nincs év csapata..ez 1 játék is lenne s ezek a szórakoztató jellegű dolgok miért tűntek el? S a halvány újságcikk továbbra is nehezen olvasható
-
A betűszín miatt még senki sem panaszkodott rajtad kívül, szóval azzal kapcsolatban nem ígérek semmit, de a hét csapata majd vissza fog térni.
-
@scottibrahim --Az hogy nem panaszkodik nem mérvadó,mert a chatfalat nem sokan használják-ennek ellenére én már olvastam nemtetszést csak nem itt !
-
De miért nem ide írják?
-
@scottibrahim na ez egy újabb X-akta...nem tudom ! lehet nem is érdekli igazán a legtöbb játékost a fórum.Mivel szinte ugyanaz a k.b. 20 ember szokott akármelyik topicban hozzászólni...
-
Pedig a fórum pont erre lett kitalálva...
-
A hét és a szezon csapatát remélem visszateszik!
-
Ahogy már említettem, elméletileg vissza fog térni a hét csapata... majd valamikor egy frissítés részeként.