Raportează erori (bug-uri)
-
Vă rugăm reportaţi orice fel de bug-uri pe care le descoperiţi în joc aici
-
Nu se pot face vanzari de jucatori.
Cand apesi pe confirma, se inchide fereastra -
@suoerf Toate bug-urile trebuie să fie reclamate urmărind acest ghid.
Login: (Numele de login al utilizatorului cu bug-ul)
Contul: (Principal, S1, S2, S3)
Numărul ligii:
Data și ora bug-ului: (Cât mai exact cu putință, ca să poată programatorii să caute în jurnalele de erori)
Platforma: (Sait, Facebook, Android, iPhone, iPad) ***
Capturile de ecran: (Ecran întreg - linkul (adresa URL) și ora să fie prezente - vezi mai jos pentru instrucțiuni despre publicarea capturilor de ecran)
Descrierea pas cu pas a bug-ului: (La modul ideal, aici descrii fiecare pas pe care îl faci ca să reproduci bug-ul)
***Pentru bug-uri legate de pagina web și pentru Facebook, adaugă:
Navigator:
***Pentru bug-uri legate de aplicația Android sau iOS, adaugă:
Marca / tipul terminalului:
Versiunea de OS:Încearcă să adaugi cât de multă informație poți în rubrica „Descrierea pas cu pas”. Ar trebui să fie ușor pentru altcineva să înțeleagă clar și să-l reproducă. Va grăbi mult procesul de reparare (corectare) a bug-ului.
-
Peste tot se comporta asa si nu de acum , ci de cateva saptamani
Uneori mai merge( rar ) , apoi se intampla acelasi lucruCine credeti voi ca sta sa va completeze atatea date ? :))))
Am scris intr-o doara azi, fiindca am inteles ca e o chestiune generala , cam la toata lumea si m-am mirat ca nu reactioneaza nimeni -
@suoerf La mine nu se manifestă ce reclami tu. Ai actualizat versiunea de browser, flash, șters cache, cookies etc?
-
@Octi said in Raportează erori (bug-uri):
@suoerf La mine nu se manifestă ce reclami tu. Ai actualizat versiunea de browser, flash, șters cache, cookies etc?
Corect...procedează asa cum ti-a explicat Octi si revino cu un raspuns.
-
Am incercat tot ce se poate ! Cateva zile nu am putut sa joc cam deloc. Imi "fugeau" toate paginile. Intr-adevar, a fost si din browserul meu, dar este si din joc. Acum, nu pot sa fac transferuri in Liga chineza ( fac turul Asiei ). Sigur este din joc.
Inca ceva, trebuie sa fac curatiri zilnice ale browserului, altfel imi fug absolut toate paginile. -
@suoerf said in Raportează erori (bug-uri):
Am incercat tot ce se poate ! Cateva zile nu am putut sa joc cam deloc. Imi "fugeau" toate paginile. Intr-adevar, a fost si din browserul meu, dar este si din joc. Acum, nu pot sa fac transferuri in Liga chineza ( fac turul Asiei ). Sigur este din joc.
Inca ceva, trebuie sa fac curatiri zilnice ale browserului, altfel imi fug absolut toate paginile.Eu vad ca ai facut transferuri azi, ai vandut si ai si cumparat, iar pb este de la tine din browser, incearca sa-l dezinstalezi si sa-l instalezi din nou, posibil sa ai si virusi in PC.
-
@suoerf Ce browser folosești? Ce versiune? Vezi? Până la urmă, tot trebuia să ”Cine credeti voi ca sta sa va completeze atatea date ”...
-
Am instalat si dezinstalat deja toate browserele. De asemenea, am folosit programe de curatiere. Degeaba ! In dimineata asta nu merge pe nicaieri ....
Ieri, dupa ce am postat, miraculos, am putut face transferuri pentru cateba minute . De fapt, nu pot pune pe lista de tarnsferari, fiindca imi fuge pagina ... -
@suoerf Pe alt browser ai intrat, face la fel ?
-
Cu parere de rau, cred ca renunt la joc
Vad ca situatia continua si nimeni nu-si da seama care este situatia
"Fug" toate ferestrele si e clar ca este din programul jocului
Am incercat toate browserele pe care le cunosc, le-am instalat si dezinstalat, am folosit programe de curatire a calculatorului , am sters cookie etc , totul fara nici un rezultat
In jocul asta, rezultatele depind esential de cat de mult reusesti sa vinzi, ori, in acest moment, nu se poate pune nimic pe piata de transfer
Toate cele bune -
Acum s-a complicat si mai rau situatia
Mi se inchide jocul si imi apare un mesaj de eroare in care mi se spune sa raportez problema pe forum
Cred ca acum e clar ca problema este din joc ... -
Eu iti spun cu siguranta ca nu este din joc, problema asta nu o mai are nimeni, esti singurul care o intampina, nu am vazut nimic asemanator nici la userii nostri nici la cei straini. Daca era problema din joc, fii sigur ca nu erai singurul. Eu ti-am postat sablonul, tu ai zis ca 'cine sta sa scrie atat' ,pai crezi ca l-am postat aiurea ,ca nu aveam ce face ?
Pentru a putea verifica cei in masura si sa isi dea seama de problema iscata, cer si ei cateva detalii, inclusiv poze. Noi doar ne dam cu parerea si te indrumam cam ce ai putea face in prima instanta . -
In momentul asta ... merge perfect ...
-
@suoerf Și la joc nu s-a schimbat nimic. Cum rămâne până la urmă?
-
Imi apare foarte des aceasta eroare -
-
@r3ddogs said in Raportează erori (bug-uri):
Imi apare foarte des aceasta eroare -
Sterge istoricul, cookie, cache , ar trebui sa fie ok, si mie imi mai apare cateodata .
-
Nu am mai postat fiindca nu mai merge deloc de cateva zile.
Ma enerveaza ca din cauza asta am pierdut meciuri usoare.
Totusi, nu poate nimeni sa-mi explice ce e de facut ?
Paginile nu sunt stabile, "fug" ! Iar in paginile principale nu pot intra prin click , ci doar daca tastez direct in adresa , adica cu www....
Transferuri insa nu pot face deloc, fiindca pagina jucatorului pe care vreau sa-l vand "fuge" instant
Am incercat toate browserele pe care le cunosc si am facut toate curatirile cu toate programele stiute sau recomandate, dar nu exista nici o schimbare ... E imposibil sa nu fie din joc , iar faptul ca nimeni nu mai posteaza se explica prin faptul ca jocul a intrat intr-o perioada de regres semnificativEroarea postata de r3ddogs imi apare si mie aproape la fiecare tastare in joc
-
O eroare...de traducere sau de scriere, dar nu din joc, ci de pe noul forum, probabil a fost vazuta sau nu, raportata sau nu...n-am idee
Locul potrivit pentru ajutor și chat cu alți membri români.