Raportează erori (bug-uri)
-
@vio14steaua said in Raportează erori (bug-uri):
Login: vio14steaua
Contul: H
Numărul ligii:mi s a terminat liga
Denumirea ligii: liga a fost în Albania
Data și ora bug-ului: 22-01-2017
Platforma:
Capturi de ecran:
Descriere pas cu pas: deși am terminat slot ul principal cu peste 6 000 de puncte nu mi a fost adăugat nici măcar un punct în clasamentul mondial sau pe tara
Terminal:
Navigator:este o problema de care se stie, data viitoare completeaza sablonul cu tot ce trebuie ,ca de ex. captura, asta este cea mai importanta pentru a trimite mai departe !
-
@vio14steaua said in Raportează erori (bug-uri):
Login: vio14steaua
Contul: H
Numărul ligii:mi s a terminat liga
Denumirea ligii: liga a fost în Albania
Data și ora bug-ului: 22-01-2017
Platforma:
Capturi de ecran:
Descriere pas cu pas: deși am terminat slot ul principal cu peste 6 000 de puncte nu mi a fost adăugat nici măcar un punct în clasamentul mondial sau pe tara
Terminal:
Navigator:
-
@vio14steaua Din cate vad la profilul tau este rezolvat acest bug :thumbsup_tone2: daca totusi mai are cineva probleme cu punctele de manager de la profil sau pozitia in clasament sa raportati aici.
-
Da, acu s-a rezolvat! Mulțumesc!
-
Login: scorzinho
Contul: Principal
Numărul ligii: liga finalizata in Armenia
Data și ora bug-ului: data de inceput 23.01.2017.....si am tot asteptat sa apara punctele, ca nu e prima data cand face asa dar dupa max. 2-3 zile apareau
Platforma: toate
Capturile de ecran: http://i67.tinypic.com/2hem1vo.jpg sau http://i67.tinypic.com/2hem1vo.jpg
Descrierea pas cu pas a bug-ului: am terminat liga pe H si nu am primit cele 3860 puncte ce le-am facut. Am ramas pe acelasi loc in clasament si apoi am inceput sa "cad" vertiginos
-
-
@scorzinho said in Raportează erori (bug-uri):
Eu vad ca punctele tale coincid ,cele din clasament cu cele de la profil.
-
@philips170
salut! nici n-am raportat ca nu coincid....problema e ca nu am primit puncte la incheierea ligii pe H!
-
@scorzinho Salut! Punctele sunt adaugate la profil dar din cauza bug-ului de acum o saptamana clasamentul general nu a fost actualizat cateva zile si de aici confuzia ca ai avea mai putine puncte decat ar fi normal.Clasamentul este actualizat la zi in acest moment :thumbsup_tone2:
-
@NeverBackDown-2oo9 said in Raportează erori (bug-uri):
@scorzinho Salut! Punctele sunt adaugate la profil dar din cauza bug-ului de acum o saptamana clasamentul general nu a fost actualizat cateva zile si de aici confuzia ca ai avea mai putine puncte decat ar fi normal.Clasamentul este actualizat la zi in acest moment :thumbsup_tone2:
Bugul era cu diferenta de puncte, eu la asta m-am referit ca este ok la tine .
-
off! Nu e ok! 78k + cele ce trebuia sa le primesc, nu poate sa dea tot 78k!! inainte de incheierea ligii aveam 78! dupa, tot 78! si tot asa a ramas de atunci- alea ce le pierd zilnic
-
@scorzinho Cate puncte ai facut in ultima liga? 2800? punctele nu au fost scazute o perioada lunga de timp iar cand a fost inlaturat bug-ul ti-au fost adaugate la profil dar totodata si scazute cele care trebuiau pt o saptamana sau mai bine cred...eu am avut 93k iar in ultimul sezon facusem 6k ar fi trebuit sa am 99k dar totusi am ramas cu 96k...jumatate nu mi-au fost adaugate deoarece trebuiau scazute dupa inlaturarea acelui bug
-
Pentru cine are probleme la aplicatie cu avocatul sau doctorul
-
cica meciut ul trebuia sa inceapa la ora 4 , acum e 9 si nu a incep
-
@kkkkkktofm Simularile incep de la ora 20:00. Daca vrei sa vezi statusul simularilor intra la Comunitate
Satus simulare iar serverul ingrosat este cel unde se afla liga ta
-
Man de ce nu mi a inceput meciul pana acum?
-
@kkkkkktofm Uita-te mai sus si nu ii nevoie sa te agiti atata daca nu citesti macar lucrurile esentiale in acest joc.Ai rabdare ca se va simula dar dureaza cateva ore incepand cu ora 20:00
-
Ok,ms,dar e normal să-mi arate ca meciul trebuia sa inceapa la ora 16?
-
@kkkkkktofm Se mai intampla sa arate eronat cronometrul. Verifica la status simulare cand se afiseaza rezultatul si asa o sa iti fie mai simplu sa vezi cand se va simula.
-
Unde e status simulare?