Recrutare membri pentru echipaje
-
Subiectul oficial pentru echipajele în căutare de membri noi, capabili să-i conducă spre noi orizonturi...
-
Revolutionists Academy cauta membri seriosi care vor sa progreseze . Doritorii sa imi lase un mesaj in privat.
-
Caut echipaj .
-
@IoanMaties care sunt avantajele unui echipaj? nu ma pricep la asta
-
@Clek-ze-Manager Avantajul este ca iti faci prieteni si purtati impreuna batalii contra altor echipaje. Fiecare echipaj are un forum unde se discuta chestii si inveti lucruri noi despre joc si nu numai.
-
Caut echipaj cu activitate ridicata.
-
@KGB-666
Pai si tu ce oferi la schimb?
-
@VlaD-I 200 lei . Dar am rezolvat.
-
@KGB-666 Viitorul suna bine.
-
@VlaD-I Viitorul ni-l facem singuri.
-
Revolutionists Academy recruteaza. Daca sunt doritori astept un PM
-
Caut echipaj.
-
Caut echipaj
-
@Rusescu-2017 Ca sa poti intra intr-un echipaj trebuie sa ai un numar mai mare de meciuri jucate pe slotul principal, 30 daca nu ma insel.
-
Caut echipaj!
-
Revolutionists Academy cauta membri seriosi. Doritorii sa imi lase mesaj si o sa avem o mica discutie.
-
9 MAI cauta membri seriosi. Doritorii sa imi lase un mesaj si discutam !
-
caut echipaj !
-
Caut echipaj !
-
Competitii
cauta membri seriosi si cu un nivel de baza in dueluri, dispusi sa ciuleasca urechile la sfaturi sau mai exact sa colaboreze cu echipa cand i se cere. Nu ne intereseaza persoanele "capatanoase".
Pentru o discutie mai detaliata, va rog sa ma contactati. Acceptam si fara experienta in dueluri, dar care au ceva meciuri in picioare, in joc, si sunt dispuse sa invete cu orice ocazie.
Deci, PM me.