Tu ce tactică folosești?
-
Aveți nevoie de ajutor/sfaturi cu privire la tactici? Aici este locul potrivit!
-
@kokoboy02 Cum poti sa bati un 4-3-3 joc de pase, agresiv, joc la offside nu si marcaj zonal ?
-
Dupa mine poti juca un 451
-
Ce tactica sa folosesc pentru FC Bayern Munchen? Am jucatorii toti de 100.
-
Poti juca un 433 daca zici ca ai toata echipa de 100
-
@petru9833 433 B pw
-
Eu ma duc pe un 4-4-2 b simplu
-
Salut stie cineva cum pot sa bat un 433?
-
@Rusescu-2017 Cu un 4-3-3 mai bun sau poate cu un 4-5-1.
-
@IoanMaties said in Tu ce tactică folosești?:
@Rusescu-2017 Cu un 4-3-3 mai bun sau poate cu un 4-5-1.
433 B poate bate 433 A?
-
@Rusescu-2017 Normal ca poate, atata timp cat e un 4 3 3 B bun.
-
Cum bat 4-3-3B, lot mai bun ca mine?
-
@petru9833 Incearca 4231 sau 451 defensiv!
-
Salut! Urmatorul meci il joc impotriva lui Genk. Ce tactica as putea sa o folosesc?
Stil de joc
Joc pe flancuriMarcaj
Marcaj la omCapcană offside
NuIntrări prin alunecare
AgresivCantonament
NuTeren
Nivel 0 -
Salut cu respect. Aș dorii să știu, din punctul vostru de vedere și din experiența voastră acumulată căteva tactici avansate pentru formația 4-4-2 ( B ) și 4-3-3 ( B ).
Mulțumesc anticipat.
-
@RAMSEyجديد La 4-3-3B iti recomand:
- joc de pase
- jucatorii raman pe pozitiile lor, nimeni nu urca nimeni nu coboara
- marcaj la om
- fara pas la offside
- agrsiv
- {presing retras} ; {ofensiv} ; {pase rapide}
{!} Ce am observat la noul update al jocului este ca, capitanul trebuie sa fie un jucator cu varsta peste 29 de ani.
-
This post is deleted! -
@petru9833 Mulțumesc frumos.
-
@MimOowxc
451 sau 442A dacă adversarul nu este foarte puteric, esential e ca atunci când joacă joc de pase tu să nu-l lasi să treaca de mijlocul terenului, sa ai mai multi sau mult mai buni jucatori la mijloc. -
@RAMSEyجديد
Pe 442B îl bați cu 433A, flancuri, în zonă, ofesiv sau atac. Apărarea stă pe loc, mijlocul urcă, atacul urca ori ajută mijlocul în funcție de ieșirea la offside a adversarului.
Pe 433B îl bați cu un 433A. Aici e mai complicat, ține mult și de celelalte caracteristici ale jocului adversarului. Dacă joacă 433 pase sau șuturi din prima e un jucător foarte prost. 433 merge bine pe flacuri și peste un mijloc aglomerat cu pase lungi. Dacă joacă pe flancuri e de bătut cu un 451 aparare pe loc, mijloc pe loc, atac ajuta mijlocul , sut din prima sau cu 532 flacuri sau contratac dacă ai un mijloc bun și ești în deplasare. E mult de...