• Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Cosmo)
  • No Skin
Collapse

Ekip hakkında bilgi

Scheduled Pinned Locked Moved Destek
4 Posts 3 Posters 143 Views
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • 123kgg1 Offline
    123kgg1 Offline
    123kgg Turkish Users
    wrote on last edited by

Selam arkadaşlar 2009da kaydolduğum ofmde tabi o dönemlerde sıralamada ilk500 içindeydim sonrasında ara ara girip oynadım fakat bugünlerde yeniden gireyim bir bakayım dedim fakat oyun bayağı değişmiş ekip olayı vs bir sürü yenilik gelmiş oyuna sizden istediğim ekibin oyuna ne gibi katlısı olduğu hakkında bilgilendirilmek ve iyi bir ekip varsa katılmak.
    teşekkürler iyi oyunlar..

S 1 Reply Last reply
    0
  • S Offline
    S Offline
    saitsait60
    replied to 123kgg on last edited by

@123kgg hoşgelmişsiniz. Biliyorsunuz ki OSM bireysel bir oyun. Ekipler de bu bireyselliği daha çok takım oyununa, takım ortamına çeviriyor. Yapılan 5v5 savaşlar, ekip ligleri, ekip chatleri vesaire gibi özellikleri var. Bizim ekip iyi bir ekip değil ama yine de davetlisiniz 🙂 Ekip aramak istiyorsanız Ekibe alım başlığını kullanabilirsiniz. İyi oyunlar..

123kgg1 1 Reply Last reply
    0
  • 123kgg1 Offline
    123kgg1 Offline
    123kgg Turkish Users
    replied to saitsait60 on last edited by

@saitsait60 hosbuldum hocam. ekip olayının ne gibi getirisi var vs tarzı biraz araştırayım ilgi çekici bir cazibesi yoksa manasız olur bence ayrıca teklifin için de teşekkür ederim 🙂

Sir MehmetS 1 Reply Last reply
    0
  • Sir MehmetS Offline
    Sir MehmetS Offline
    Sir Mehmet
    replied to 123kgg on last edited by

@123kgg

Mehaba, ekibin en büyük cazibesi; oynadığımız bu bireysel oyunda bir yandan da ekip (grup) arkadaşlarımızla aynı hedef doğrultusunda mücadele vermektir.

@saitsait60 said in Ekip hakkında bilgi:

@123kgg hoşgelmişsiniz. Biliyorsunuz ki OSM bireysel bir oyun. Ekipler de bu bireyselliği daha çok takım oyununa, takım ortamına çeviriyor. Yapılan 5v5 savaşlar, ekip ligleri, ekip chatleri vesaire gibi özellikleri var. Bizim ekip iyi bir ekip değil ama yine de davetlisiniz 🙂 Ekip aramak istiyorsanız Ekibe alım başlığını kullanabilirsiniz. İyi oyunlar..

Cevap için teşekkürler.

İyi oyunlar.

SFpv3.gif

1 Reply Last reply
    0

• Login

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Categories
  • Recent