Recrutare ligă
-
@raul_alessio said in Recrutare ligă:
@ionelaosm Ionela ma bucur ca esti pe faza. Vei fi prima (din afara KOKA) careia ii voi trimite invitatia
Te rog frumos ... sper sa fiu un stimul bun pentru această competiție
Tare mult mi-a plăcut și aniversarea Lions... tu si D.V ma-ți încurcat să îi tatuez Turcului...Ro-vine ;)))
Aș prefera si am o rugăminte către ceilalți invitați... aș dori să joc cu Lyon,dacă sunteți de acord si amabili
Astept cu drag invitația... mulțumesc frumos !
-
@ionelaosm Si mie mi-a placut liga leilor
Din pacate Lyon a fost luata. Optiunile membrilor pentru Liga Aniversara KOKA - 8 ani:
Iti trimit invitatie acum!
P.S. Am uitat sa precizez! Am dezactivat cantonamentele!
-
@fc10red said in Recrutare ligă:
@raul_alessio nici daca dupa ce s-au terminat zilele de pregatire si mai sunt echipe libere ?
In acest caz mai vedem
@roberto-ayza said in Recrutare ligă:
Joc si eu
La fel...mai vedem in ultima zi.
-
Mai avem libera Caen. Luati legatura cu Raul
-
Liga este completa. Primul meci va fi duminica seara. Multa bafta tuturor participantilor!
-
Cine e interesat sa joace in Chile liga mea de pe H este deschisa azi, toate locurile sunt libere, inclusiv obiectivele mari, eu am un obiectiv 10. Succes!
-
Liga 391674... sunteți bine veniți
-
Moldova
Liga lui Ma-ta!
Moderator
Hardinero
Sezon 1
Ma doare capul cu jocul asta - dupa zile de cautat si asteptat o liga automat facuta sa joc mi-am facut eu liga, am ales fara zile de pregatire si m-am trezit cu liga inchisa.Nici macar nu stiu cum sa invit si pe cine sa invit pentru ca aici tre sa dai minim 20k de clickuri sa afli sau sa gasesti un nimic. Pe care pana la urma nu-l gasesti.
Da-ti buzna. Sau nu.
-
Daca ai umblat la setarile avansate , liga se blocheaza automat.
-
Am dat drumul la o noua liga KOKA, a inceput azi, mai avem 3 locuri disponibile. Care e interesat, PM.
-
1 loc. Pana acum niciun PM, doar cateva cereri fantoma :). Nimeni?
-
@vlad-i S-a rezolvat
-
Ligi de echipaje disponibile? As putea ocupa un post vacant!
-
Salutare
Doar ce am creat o noua liga
Cine vrea sa se alature il astept aici https://ro.onlinesoccermanager.com/League/Standings/61093440
-
Bună ziua, aș dori să vă invit să participați la o competiție individuală care se află pe forumul PT-BR. Dacă cineva are interesul, accesați linkul și înscrieți-vă.
Va începe în 24 februarie.
Hello, I would like to invite you to participate in an individual competition that is on the PT-BR forum. If someone has the interest, access the link and sign up.
It will start on February 24.
-
Liga: El Salvador
Cont: Contul principal
Număr ligă: 38204345
Durata meciului: 70 de ore
Numărul de cluburi din Liga: 12
Numărul de cluburi libere din liga: 4Mă aștept la manageri care iubesc concurența și vor fi activi în liga
-
Liga: Vietnam
Numărul ligii: 38206862
Cont: S1
Durata meciului: 46 ore
Numărul de cluburi din ligă: 14
Numărul de cluburi libere din liga: 4Managerii care activează în liga pot participa.
-
Liga: Macedonia
Începerea meciului: 94 ore
Numărul de cluburi din Liga: 10
Numărul de cluburi libere din liga: 8Managerii care activează în liga pot participa.
-
Liga: Macedonia
săptămână: 2/22
Numărul de cluburi din Liga: 10
Numărul de cluburi libere din liga: 3Managerii care activează în liga pot participa.
-
Cine e interesat sa joace in....
Liga Nostalgiilor B....deschisa azi
Liga lui marius 78
Moderator
marius 78S1WELCOME !!!