• Bună ziua. Am făcut și eu un report pe 16 aprilie unui manager din liga BPL ITALIA pentru transferuri ilegale. Mai aștept mult să joc cu trișorii ? Rezolvați cu ei ? De la creearea report-ului pană azi s-au înmulțit avantajele prin transferuri sub valoarea jucătorului. Se pare că sunt mai mulți cu conturi multiple sau sunt prieteni italieni și își oferă avantaje. O să las cateva ss-uri într-un link cu cateva transferuri. Astea sunt doar cateva din transferuri, sunt mult mai multe.

  https://imgur.com/a/t5Y1J0r

 • Romanian Moderator

  @Liviu7 Salut si iti multumim de sesizare.
  Cred ca ai facut raportul la englezi, deoarece la noi nu a ajuns nimic, asa ca te rog sa faci un nou raport, dar la noi.


 • @Kings-Dutza Eu am telefonul în limba Engleză Statele Unite, și aplicația e la fel. Nu am știut că report-ul se trimite în funcție de limba din aplicație. În cazul ăsta report-ul meu unde s-a dus ? Moderatori USA văd că nu există. Nu mai este posibil să fac alt report pentru că liga este deja investigată.

 • Romanian Moderator

  Daca ai aplicatia in engleza, atunci se trimite automat la englezi.
  Acum sunt la munca, dar diseara cand ajung in fata PC-ului voi cauta raportul tau la ei si il voi investiga.
  Asa ca te rog, sa mai ai putina rabdare pana diseara.


 • Ok. Mulțumesc.

 • Romanian Moderator

  Am verificat raportul tău și din cele văzute nu există motiv pentru blocarea conturilor, deoarece transferurile sunt făcute în mare parte în limita regulamentului. Sunt prea puține dovezi de blocare.


 • @Kings-Dutza ai verificat doar pe cel cu Bournemouth sau toată liga ? Cam ce sumă trebuie să depășească sub valoarea jucătorului ca să fie suficient de ilegal ? Există vreun topic pe forum aici despre transferuri ilegale, regulament ceva ?

 • Romanian Moderator

  Am verificat toată liga, inclusiv pe tine 🙂
  Pentru a avea destule dovezi de blocare, sunt necesare minim 3 transferuri între 2 manageri din care unul are câștig de cauză, gen vinde 2 jucatori la preț maxim și cumpără unul la subpreț.

 • Community Manager

  Rapoartele daca sunt facute la alte comunitati nu tin de noi, puteai da si mail dar la noi si incercam sa vedem care este problema. Orice legat de trisori nu se discuta pe forum. Prima data interesati-va daca ati facut raportul unde trebuie, exista PM la un staff .
  Multumesc de intelegere.