Cafenea
-
Locul potrivit pentru competiții interne organizate de staff-ul românesc, distracție, sugestii și așa mai departe.
-
-
@kokoboy02 said in Cafenea:
Salutare :flag_ro:
Salutare și bine ai venit pe noul forum!
E tare complicat noul forum
-
Forumul echipajului apare pe undeva?
https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/107/forumul-echipajelor/4
Aici este forumul echipajelor, dar de acum au acces și membrii non-echipaj pe acest forum -
@Costynson said in Cafenea:
Merge destul de greu forumul. :flag_ro:
Așa merge la toți...sper să rezolve cei de la NodeBB această problemă.
-
@NeverBackDown-2oo9 said in Cafenea:
@Costynson se prea poate sa fie eroare...pune o poza sa vedem mai exact despre ce e vorba
Cumva ... s-a rezolvat, vad ca acum apare.
-
Salut, o intrebare: La finalul sezonului , liga in care sunt eu se reseteaza? Adica pierd echipa ?
Multumesc -
@B-Calin-M Da, ai posibilitate să iei din nou echipa, dar de la 0 cum ar veni.
-
Urmatoarea competitie organizata de staff,la ce data va avea startul si implicit despre ce competitie va fii vorba ?
-
@Bernardht-Andy said in Cafenea:
Urmatoarea competitie organizata de staff,la ce data va avea startul si implicit despre ce competitie va fii vorba ?
-
@philips170 Țin contul liber pentru Cupa Crăciunului...
-
@philips170 said in Cafenea:
Multumesc frumos !
-
Cupa Craciunului o incepe ea pe 26 Nov,dar nu s-a deschis nici un topic in legatura cu regulamentul,cu cei care ar trebui sa se inscrie....incepe,dar cu cine incepe ,in ce liga se va juca...!?
-
@Bernardht-Andy Cred ca este o poza mai veche si defapt Cupa Craciunului este Royal Rumble care incepe azi
-
@NeverBackDown-2oo9 said in Cafenea:
@Bernardht-Andy Cred ca este o poza mai veche si defapt Cupa Craciunului este Royal Rumble care incepe azi
Si se joaca doar inter-echipaje,din pacate !
Multumesc pentru raspuns ! -
-
Cupa Craciunului o incepe ea pe 26 Nov,dar nu s-a deschis nici un topic in legatura cu regulamentul,cu cei care ar trebui sa se inscrie....incepe,dar cu cine incepe ,in ce liga se va juca...!?
Cupa Craciunului in acest an,a fost inlocuita cu Royal Rumble Christmas 2016.
-
Acum 2 zile am gasit un topic dedicat WC,iar acum nu il mai gasesc pe forumul international.
Are cineva vreun link va rog ? -
-
@NeverBackDown-2oo9 Mulțumesc.