Cafenea
-
Locul potrivit pentru competiții interne organizate de staff-ul românesc, distracție, sugestii și așa mai departe.
-
Salutare :flag_ro:
-
-
@kokoboy02 said in Cafenea:
Salutare :flag_ro:
Salutare și bine ai venit pe noul forum!
E tare complicat noul forum
-
Forumul echipajului apare pe undeva?
-
Exact asta căutam eu acuma... Habar nu am... Oricum,sper sa ma obișnuiesc rapid cu noul forum..oricum mi se pare un mare... **
-
Forumul echipajului apare pe undeva?
https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/107/forumul-echipajelor/4
Aici este forumul echipajelor, dar de acum au acces și membrii non-echipaj pe acest forum
-
Merge destul de greu forumul. :flag_ro:
-
@Costynson said in Cafenea:
Merge destul de greu forumul. :flag_ro:
Așa merge la toți...sper să rezolve cei de la NodeBB această problemă.
-
Sper ca atunci cand se vor scoate de tot forumurile vechi, sa avem si pe acesta posibiltatea sa ne facem un forum separat si privat al echipajului. Altfel mi se pare un mare minus pe noua versiune. De fapt, ar fi un "dezastru" sa nu mai avem aceasta posibilitate.
-
@Costynson Exista deja posibilitatea de a avea forumul propriului echipaj
In josul paginii va apare forumul intern, trebuie doar sa-l accesati!
-
@Costynson lucreaza din mers la el, e inca disponibil cel vechi
-
@rebelde-007 eu am vazut sectiunea aia, dar nu pot sa fac nimic in ea. Sa postez vreo tema de discutie, nimic.
-
@Costynson
Da un click pe numele echipajului tau apoi, si o sa ti apara sa faci topic nou
-
@VlaD-I nu apare numele echipajului la Crew Forums, e vreo eroare, ceva.
-
@Costynson se prea poate sa fie eroare...pune o poza sa vedem mai exact despre ce e vorba
-
@NeverBackDown-2oo9 said in Cafenea:
@Costynson se prea poate sa fie eroare...pune o poza sa vedem mai exact despre ce e vorba
Cumva ... s-a rezolvat, vad ca acum apare.
-
-
S-a rezolvat cu un " Logout " . Nici mie nu-mi aparea, dar dupa ce m-am delogat si am intrat din nou a aparut.
-
Inca se mai lucreaza, mai devreme nu imi mergea deloc sa ma loghez, dadea erroare .